Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

The Brothers Grimm (2005)

Aventuri, Fantasy, Acțiune, Comedie, Thriller | 26 August 2005 (Czech Republic, United Kingdom, United States of America)

Fratii Grimm (2005)

The Brothers Grimm

Aventuri, Fantasy, Acțiune, Comedie, Thriller (Czech Republic, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Terry Gilliam

Producător:

Revolution Sun Studios, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Atlas Entertainment, Mosaic Media Group, Reforma Films, Dimension Films, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

26 August 2005

Dată lansare (Romania):

3 Februarie 2006

Filmul vrea sa creeze impresia ca are la baza povestea reala a Fratilor Grimm. Provenind dintr-o familie saraca si avand o bogata imaginatie, cei doi frati, Wilhelm si Jacob Grimm, se hotarasc sa isi castige banii devenind sarlatani si mintind localnicii din diferite sate ca in satul lor exista fantome si ei sunt singurii care pot sa le alunge. Avand un oarecare renume, acestia sunt descoperiti de un jandarm, care de data aceasta ii pune sa rezolve un caz real al disparitiei unor fetite rapite de o regina vrajitoare. Fratii reusesc in final sa rezolve cazul si ajung sa creada in lucrurile pe care chiar ei le considerau fictiune.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Din puctul me de vedere a fost destul de dezamăgitor. Pe cât e de impresionant dpdv vizual, pe atât de slăbuţ ca film. Mă aşteptam la ceva mai mult de la Gilliam.

9 8

nataroman

08.09.2018

Interesanta viziune a avut regizorul si scenaristul. Nu ma asteptam la asta. O lume a povestilor transpusa pe marele ecran dar plina de misticism si secrete. 9

9 4

ChupaChups

08.09.2018

mult mai placut sa citesti cartile, dkt sa vezi filmul acesta, iti distruge orice imagine legata d carti

0 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top