Moonlight Trailer
Trailer #1 00:53

The Caine Mutiny

Dramă, Război | (United States of America)

Revolta de pe Caine

The Caine Mutiny

Dramă, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Edward Dmytryk

Producător:

Stanley Kramer Productions

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

In 1943,un tanar absolvent al scolii de marina este repartizat pe un dragor mizer,''cada de baie obosita'',groapa pentru gunoiul flotei americane de la Pearl Harbour. Capitanul acesteia manifesta simptome bizare,paranoice,care pun in primejdie securitatea intregului echipaj. Intr-un moment-limita,secundul ii smulge dreptul la comanda si salveaza vasul. Dar Tribunalul Militar vede in fapta acestuia o razvratire criminala impotriva superiorului,pasibila,in timp de razboi,de pedeapsa capitala. 

Recenzii

rubben

08.09.2018

În acest film, turnat după romanul lui Herman Wouk, Humphrey Bogart joacă rolul unui sfâşietor personaj paranoic, comandant de vas autoritar şi incompetent, care îşi exasperează echipajul şi sfârşeşte prin a trezi în jurul lui chiar ura pe care o suspecta.

2 0

rubben

08.09.2018

Nu înţeleg de ce un film bine realizat, cu un scenariu de excepţie, plin de suspans, psihologic, cu actori de prim rang, nu este bine cunoscut. Recomand.

1 0

mihaelatb

08.09.2018

ce film! ce rol face Humphrey Bogart.Cred ca un astfel de film da dimensiunea reala a unui actor.Un film despre razboi in care razboiul practic nu apare fizic.Iar ticul nervos al Lt. Cmdr. Philip Francis Queeg, jocul cu bile pentru calmare, a ramas celebru.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top