Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

The Cannonball Run (1981)

Comedie | 19 June 1981 (United States of America)

Cursa Ghiulea (1981)

The Cannonball Run

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Hal Needham

Producător:

Eurasia Investments

Dată lansare (SUA):

19 Iunie 1981

Dată lansare (Romania):

26 Ianuarie 2021

The Cannonball Run este o cursa nebuna, de la o coasta la alta a Americii, in care orice este permis, pentru ca festele au luat locul regulilor. Personajele sunt pitoresti si obsedate sa castige. Burt Reynolds se deghizeaza in sofer de ambulanta ca sa pacaleasca patrulele de circulatie. Copilotul lui (Dom Deluise) se travesteste in Captain Chaos. Dean Martin si Sammy D. Junior, imbracati in preoti, intregesc lista travestitilor. Roger Moore se autoparodiaza ca agent 007, dotat cu dispozitive si arme secrete, iar Jamie Farr este un seic islamic sarit de pe fix. Momentele de comedie burlesca in care concurentii se paruiesc cu o gasca suparata de motociclisti fac deliciul acestui film.

Recenzii

jdr

08.09.2018

The Cannonball Run este o cursă nebună, de la o coastă la alta a Americii, în care orice este permis, pentru că festele au luat locul regulilor. Personajele sunt pitoreşti şi obsedate să câştige. Burt Reynolds se deghizează în şofer de ambulanţă ca să păcălească patrulele de circulaţie. Copilotul lui (Dom Deluise) se travesteşte în Captain Chaos. Dean Martin şi Sammy D. Junior, îmbrăcaţi în preoţi, întregesc lista travestiţilor. Roger Moore se autoparodiază ca agent 007, dotat cu dispozitive şi arme secrete, iar Jamie Farr este un şeic islamic sărit de pe fix. Momentele de comedie burlescă în care concurenţii se păruiesc cu o gaşcă supărată de motociclişti fac deliciul acestui film.

2 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

Fiind pasionat de automobile pot spune ca am indragit acest film desi filmul este plin de clisee iar jocul unor actori lasa de dorit, iar faza de final mi s-a parut cam aiurea.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top