Moonlight Trailer
Trailer #1 02:12

The Changeling (1980)

Horror, Thriller | 27 March 1980 (Canada)

The Changeling (1980)

The Changeling

Horror, Thriller (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Medak

Producător:

Chessman Park Productions, Carolco Pictures

Dată lansare (SUA):

27 Martie 1980

Dată lansare (Romania):

24 Iulie 2021

<p>Ravasit de durerea provocata de moartea sotiei si unicei fiice, profesorul si compozitorul John Russell se muta in Seattle pentru a-si continua viata. Aici, redevine la catedra si se dedica compozitiei, dorind, in acest scop, un loc retras care sa-l inspire. Inchiriaza o casa imensa nelocuita de ceva timp si, imediat dupa mutare, sesizeaza zgomote si evenimente deosebite. Fara prea mult sprijin local, incepe sa investigheze istoria casei si descopera ca se afla in prezenta unui spirit care vrea sa readuca dreptatea prin intermediul lui John. Dezvaluirea secretelor din trecut ar putea afecta persoane importante din oras si, ca urmare, John este impiedicat sa isi continue demersurile. Insa tacerea nu va mai putea fi mentinuta mult timp iar intrebarile incep sa isi gaseasca raspunsuri socante. </p>

Recenzii

sonyia969

08.09.2018

foarte interesant. si acuma mie frica. un film din anii 80 care merita vazut. mult suspans si multa frica. de vazut cu cineva pe langa tine ca sa fi in siguranta sa te apere :)))

3 2

tianne

08.09.2018

O poveste clasica cu fantome, precursoare a multor thrillere din anii '90 si 2000, pe nedrept uitata. Vizionat acum filmul nu ar mai parea asa terifiant desi are cateva scene care sa te tina incordat. Merita vazut pentru atmosfera deosebita si pentru marele actor George C. Scott.

2 1

Incoruptibilul

08.09.2018

Nota 10 pentru odul in care George Scott isi interpreteaza rolul ! Un film de groaza care nu da publicul pe spate prin efectele speciale, cat prin suspansul si gramul de credibilitate pe care-l poate oferi, in cazul vizionarii.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top