Moonlight Trailer
Trailer #1 03:25

The Chase

Thriller, Dramă, Crimă | (United States of America)

Urmarirea

The Chase

Thriller, Dramă, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Arthur Penn

Scenariști:

Horton Foote, Lillian Hellman

Producător:

Horizon Pictures, Columbia Pictures

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Un serif, convins de nevinovatia unui tanar evadat haituit,are de luptat cu intreaga protipendada a oraselului din Sud. Un magnat corupt declanseaza urmarirea sangeroasa a evadatului,care se va transforma intr-o orgie a distrugerii. Devotamentul iubitei si bravura serifului se dovedesc inutile.

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

Acest film s-a bucurat de aparitia a trei stele de prima marime: Marlon Brondo, Jane Fonda si Robert Redford. In micul orasel apasat de o coruptie infioratoare, unde anarhia, rasismul si sexul erau pe prim plan, Charlie 'Bubber' Reeves-evadatul, nu are practic nici o sansa sa-si poata dovedi nevinovatia. El este urmarit cu ferocitate si in final lichidat cu sange rece in fata unui serif neputicios sa opreasca furia acelor dezaxati.

0 0

Doina1952

08.09.2018

Unul dintre cele mai frumoase filme nestralucitoare si nenominalizate la nici un premiu pe care l-am vazut la viata mea.Atunci am descoperit-o alaturi de mari actori si pe frumoasa Angie Dickinson care m-a impresionat cu aceasta aparitie. Aveam de curand buletin si imi castigasem dreptul de a vedea astfel de filme (asa era pe atunci....) si matineul de la Sala Floreasca mi-a ramas in memorie. Masinile de politie din film tiuiau, bietul " evadat" alerga de zor si eu ma rugam sa nu-l prinda...

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top