Moonlight Trailer
Trailer #1 01:30

The Children (2008)

Horror, Mister, Thriller | 05 December 2008 (United Kingdom)

The Children (2008)

The Children

Horror, Mister, Thriller (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tom Shankland

Scenariști:

Tom Shankland

Producător:

Aramid Entertainment Fund, Barnsnape Films, BBC Films, Vertigo Entertainment, Screen West Midlands

Dată lansare (SUA):

5 Decembrie 2008

Dată lansare (Romania):

25 Iulie 2021

Este Craciunul, iar in acest an intreaga familie se reuneste pentru a petrece sarbatorile impreuna. Mancare buna, distractie, bataie cu zapada, colinde si un mare pom de Craciun, cu o numeroasa familie, cu multi copii. Copiii sunt in delir de bucurie de vacanta lor de iarna si se joaca toata ziua. Parintii lor se bucura si ei de o buna meritata pauza de la munca. Dar in momentul in care are loc un accident minor si unul din copii este batut mar de tatal lui, copiii incep sa se schimbe, sa devina reci, suparati si violenti. Chiar daca parintii lor i-au adus pe aceasta lume, ei vor avea grija sa ii scoata din lumea asta. Copiii ajung sa isi atace parinti, sa ii raneasca si chiar sa ii si omoare. Nimeni nu stie care este cauza comportamentului lor, dar parintii acum trebuie sa lupte sa supravietuiasca in fata odraslelor lor.<br /><p> </p>

Recenzii

CRISTI_GABRIEL

08.09.2018

nu gasesc subtitrarea!!!!!!!!!!! dupa ce il vad am sa-mi exprim o parere

2 8

Grim.Sonji

08.09.2018

un film destul de bun...copilasii aceia..si-au jucat rolul de "copii evil" surprinzator de bine..un film infricosator..nu cu foarte mult sange..dar..indeajuns..vizionati-l cu incredere!!!

14 19

samburedenuca

08.09.2018

La inceput a fost plictisitor dar dupa aceea au inceput crimele.Copiii joaca foarte bine.Saracii parinti!A fost bun filmul.

3 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top