Moonlight Trailer
Trailer #1 01:37

The Clinic (2010)

Mister, Horror, Thriller, Crimă | 10 October 2010 (Australia)

The Clinic (2010)

The Clinic

Mister, Horror, Thriller, Crimă (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Rabbitts

Scenariști:

James Rabbitts

Producător:

RMB Productions, Great Southern Land Entertainment, Accelerator Films

Dată lansare (SUA):

10 Octombrie 2010

Dată lansare (Romania):

15 August 2020

1979, sase ani inainte de aparitia testului ADN. Beth si Cameron sunt un cuplu fericit, proaspat logoditi, iar pe deasupra Beth este insarcinata, in curand urmand sa nasca, acestia se indreapta spre casa mamei lui Beth pentru a petrece Craciunul in familie. Acestia opresc intr-un mic orasel pentru a innopta, insa in timp ce Cameron lipseste pentru putin timp din camera, Beth dispare fara urma. Aceasta se trezeste intr-o veche ferma, iar bebelusul i-a fost scos prin cezariana; in timp ce incerca sa scape de acolo, ea intalneste alte patru femei care au avut aceeasi soarta ca si ea. Astfel ele se decid sa-si caute copilasii; ii gasesc pe toti intr-o camera, insa nu stiu care al cui este, ele observa doar niste bratari de diferite culori la incheieturile copiilor; aceleasi bratati se gasesc si in mame,insa pe urmele lor se gaseste o a sasea mama care vrea sa le elimine si sa scoata bratarile din ele.

Recenzii

iubytelxxl

08.09.2018

de acest film nu se sti nimic.. cand apara ...sau daca a aparut ........nu ne documenteaza nimeni ...? .... as vrea sa aflu mai mul;te despre el...

1 3

Lucass19

08.09.2018

Un thriller bunisor,horror deloc..nu sare cu nimic in evidenta,cu cateva momente previzibile,actiunea decurgand in asa fel incat sa nu te plictisesti..i miss a true horror movie!

2 2

stricted

08.09.2018

Povestea este inedita,asa ca merita aflata.Nu te astepta insa la cine stie ce...

2 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top