Moonlight Trailer
Trailer #1 01:34

The Collector (2009)

Horror, Thriller | 09 July 2009 (United States of America)

The Collector (2009)

The Collector

Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marcus Dunstan

Scenariști:

Patrick Melton, Marcus Dunstan

Producător:

Imaginarium Entertainment Group, Fortress Features, LD Entertainment

Dată lansare (SUA):

9 Iulie 2009

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

  Arkin este un fost condamnat la inchisoare, care are o disperata nevoie de bani pentru a-i plati o datorie fostei sale sotii Lisa si pentru a o impiedica astfel pe aceasta sa plece din oras impreuna cu fiica lor. Pentru a iesi din impas, barbatul decide sa jefuiasca casa de la tara a bogatului sau angajator si sa-si insuseasca o bijuterie valoroasa, fara sa stie insa ca un criminal periculos si viclean care se autointituleaza " The Collector" a pus deja ochii pe aceasta proprietate. "The Collector" a rapit familia angajatorului lui Arkin si a impanzit casa cu o serie de capcane fatale, motiv pentru care nefericitul venit cu intentia de a jefui se trezeste captiv intr-un labirint de inventii ingenioase construit de catre asasinul sadic si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a supravietui si pentru a salva familia tinuta ostatica in propria locuinta. 

Recenzii

cap94xxll

08.09.2018

Eu zic ca o sa fie un film foarte bun si o sa fie vizionat de cati mai multi inpatimiti ai genului horror.Am vizionat trailerul si eu zic sa va uitai si voi,foarte interesant.

3 6

Bloorigard

08.09.2018

am vazut trailerul si e super tare filmul....o sa il iau si eu sa`l vad....mi`se pare super film.....

2 4

pestecosmin

08.09.2018

Dupa trailer,se pare ac este combinatie intre SAW si GHOTICA,foarte mult suspans,actiune si sadism.Tot tacamul pentru un amator de filme cu adevarat "TARI"!Astept cu nerabdare aparitia lui.

4 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top