Moonlight Trailer
Trailer #1 02:17

The Commitments (1991)

Comedie, Dramă, Muzică | 14 August 1991 (Ireland, United Kingdom, United States of America)

The Commitments (1991)

The Commitments

Comedie, Dramă, Muzică (Ireland, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alan Parker

Producător:

Beacon Pictures, Beacon Communications, First Film Company, Dirty Hands Productions

Dată lansare (SUA):

14 August 1991

Dată lansare (Romania):

16 Iunie 2021

Tanarul Jimmy Rabbitte (Robert Arkins) are ambitia de a face din muzica soul o moda la Dublin. Pentru aceasta doreste sa creeze o trupa si da un anunt la mica publicitate in presa locala. Ce rezulta este o trupa de muzicieni plin de talent, dar duri, uneori luati de val si de nervi.Nici nu e de mirare, din moment ce e vorba de niste psuti. Printre certuri si impacari , ei reusesc insa sa ridice salile in picioare, facand o muzica de foarte buna calitate, cu mult talent , dar si multa traire. Fiecare concert ii face din ce in ce mai cunoscuti in oras, dar pe masura ce succesul e tot mai mare, tot mai mari sunt si orgoliile. Va reusi oare Jimmy sa-i faca sa treaca peste toate conflictele pentru a-i tine impreuna? E o intrebare lacare veti gasi raspunsul , daca veti urmarii un film mult premiat.

Recenzii

capo71

08.09.2018

Poate ca nu e cel mai "elegant" film, poate ca pare chiar un pic badaran, sigur nu le va palce celor care se uita la un film doar pentru ca are 1,2...5 Oscaruri dar in momentul in care incepe muzica este imposibil sa nu te simti vrajit! Coloana sonora extraordinara , actiune simpla, multe de invatat...

0 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

este un film excelent ,este cu adevarat frumos sa vezi incercarile celor din trupa de a se ridica ! apoi , dupa jumatate , ridica si semnul de "daca" , avand in vedere ca rateaza popularitatea la mustata ! nota 9+ !

0 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top