Coruptie in cartierul chinezesc (1999)

The Corruptor

Acțiune, Crimă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Foley

Producător:

New Line Cinema, Illusion Entertainment Group

Dată lansare (SUA):

12 Martie 1999

Dată lansare (Romania):

18 Septembrie 2021

<p style="text-align: left" align="justify">The Corruptor spune povestea lui Nick Chen, unul dintre cei mai cunoscuti si mai eficienti ofiteri de politie din New York, seful unei brigazi speciale care monitorizeaza Chinatown-ul. Coruptia este prezenta peste tot, chiar si in sanul fortelor de ordine. De fapt Nick lucreaza in secret pentru gangsterul Henry Lee. Dar atunci cand o grupare mafiota Fukienese Dragons comite o crima, Nick decide sa ii aduca in fata justitiei. Danny Wallace este noul sau partener, care in scurt timp ii devine bun prieten. Dar Nick risca acum sa isi dezvaluie adevarata identitate si loialitate. De fapt Danny este un politist sub acoperire care cauta sa il prinda pe Nick in flagrant. Nick cauta sa il scoata din ecuatie pe Danny, dar amandoi cad victimele unei rafuieli finale intre politie si mafia din Chinatown.</p>

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Nick Chen(Yun-Fat) este unul dintre cei mai cunoscuti si mai eficienti ofiteri de politie din New York si totodata primul chinez imigrant "in actiune" oficiala. Sarcina lui este sa vegheze asupra linistii si ordinii in periculosul Chinatown unde are loc o lupta tacita, dar periculoasa intre doua grupuri puternice si insetate de razbunare. |n lupta pentru pace, Chen face echipa cu Danny Wallace(Wahlberg), un individ inconstient de situatia periculoasa pe care o are in grija si foarte vulnerabil. Atunci cind Wallace se lasa mituit de unul dintre grupuri, Chen ramine singur in lupta pentru dreptate si ordine.

0 0

Badalau

08.09.2018

Decent.Coruptie in cartierul chinezesc imi suna ceva gen 'China exporta fake-uri`,titlu banal.Un film mediocru,politist,aceasi rafuiala intre politie si mafie cum vezi in sute de filme americane.Totusi imi place Mark Wahlberg,unul dintre putinele roluri avute de el in care este politist,amuzant.Vroiam de la acest film contact fizic,ceva bataie,nu doar focuri de arma si peisaje triste marca` China Town`.Mi-a placut muzica,scena emotionanta de la sfarsit,cu acea coregrafie mobila,ce-l conducea pe Chen pe ultimul drum.Nota 7.

1 0

bebeto32

08.09.2018

Un film politist de inalta calitate !...nu va luati dupa notele afisate , este nedrept ..filmul este de colectie dar are nota mica pe imdb pt ca ideea filmului este prea ' uzata ' ...pe la americani...!..iar aici pe site stiti f bine ca notele le pun copiii pe NV ... pt iubitorii de gen este un film deosebit.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top