Moonlight Trailer
Trailer #1 03:30

The Cotton Club (1984)

Muzică, Dramă, Crimă, Romantic | 14 December 1984 (United States of America)

Cotton Club (1984)

The Cotton Club

Muzică, Dramă, Crimă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Francis Ford Coppola

Producător:

Orion Pictures, PSO International, Totally Independent

Dată lansare (SUA):

14 Decembrie 1984

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

<p align="left">Cotton Club, un local mai mult decat celebru din cartierul Harlem din New York-ul anilor 1930, in care mafia si gangsterii faceau legea, reprezenta un etalon al muzicii bune, al jazz-ului, in mod special, si a tot ceea ce putea sa insemne divertisment de calitate. Cotton Club prezinta vremurile tulburi in care clubul a rezistat, personajele celebre, clientii fideli ai clubului, atat oameni cu bani castigati cinstit, cat si cei care isi faceau propria lege cu ajutorul armelor de foc.</p>

Recenzii

loreena76

08.09.2018

Un film cu de toate: o distributie remarcabila, toti actorii vor confirma mai tarziu; muzica, dans, povesti de dragoste, probleme rasiale, mafioti. Foarte bine regizat; am apreciat succesiunea de secvente de tap dancing si uciderea mafiotilor. Imi pare rau ca nu apucasem sa il vad pana acum.

1 0

cartim

08.09.2018

Mafie, prohibitie, muzica de jazz , jocuri de noroc , dragoste , ne aduce in lumina reflectoarelor o parte din lumea lui Lucky Luciano si a lui Dutch Shulz cu intrigile si afacerile acestora ce se desfasoara in The Cotton Club.. O lume interlopa intangibila , aproape paralela cu lumea Americii anilor ’30 , aflata in criza , o lume a banilor patati , in care totul se poate cumpara , toate avand un prêt. .

0 0

pederast

08.09.2018

un film foarte tare,vi-l recomand tuturor.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top