Moonlight Trailer
Trailer #1 01:42

The Count of Monte-Cristo (1975)

Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Film TV | 10 January 1975 (Italy, United Kingdom)

The Count of Monte-Cristo (1975)

The Count of Monte-Cristo

Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Film TV (Italy, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Greene, Dietrich Haugk, Dietrich Haugk

Producător:

Norman Rosemont Productions, Incorporated Television Company (ITC)

Dată lansare (SUA):

10 Ianuarie 1975

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

Aceasta este o adaptare TV a clasicului roman al lui Alexandre Dumas. Edmond Dantes este acuzat pe nedrept de catre cei care erau gelosi pe averea pe care o avea acesta, si este condamnat sa-si petreaca restul zilelor in inchisoarea de pe insula, Chateau d'If. In timpul sederii lui in inchisoare, Edmond il intalneste pe Abbe Faria, un coleg al inchisorii pe care toata lumea il crede nebun. Abbe ii povesteste lui Edmonde despre o comoara fantastica ascunsa pe o insula mica, iar ca el este singurul care stie unde este ingropata comoara. Dupa multi ani petrecuti in inchisoare, batranul Abbe moare, iar Edmond reuseste sa evadeze deghizat in cadavrul lui Abbe. Acum, fiind liber, Edmond trebuie sa gaseasca comoara despre care i-a zis Abbe, pentru a folosi aceasta comoara sa se razbune pe cei care s-au indoit de el si l-au condamnat.

Recenzii

cezar33

08.09.2018

O ecranizare submediocra a celui mai captivant roman a lui A. Dumas-Pere.

3 7

highlander

08.09.2018

Astai adevarul nu se aseamana cu originalul dar firul epic e tot acolo cu sprijinul unui talentat actor Richard Chamberlain

8 5

Bibi_TM

08.09.2018

Subiectul cred ca nu ar mai trebui amintit (Acuzat si inchis pe nedrept, Edmond Dantes afla de la batranul sau tovaras de celula secretul unei comori ascunse, iar dupa moartea acestuia evadeaza si descopera bogatia care il va ajuta sa se razbune), ci doar mesajul: razbunarea este un act de justitie intotdeuana?

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top