Doi vacari prin New York (1994)

The Cowboy Way

Western, Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gregg Champion

Producător:

Imagine Entertainment, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

3 Iunie 1994

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

 Doi prieteni si castigatori ai campionatului de rodeo, calatoresc in New York pentru a-si gasi prietenul disparut, Nacho Salazar, acesta disparand dupa ce calatoreste in New York pentru a-si astepta fiica, Theresa. Atunci cand Pepper si Sonny afla ca nici Nacho nici fiica sa sunt de negasit, pornesc intr-o calatorie nebuneasca pentru a-i gasi pe cei doi, iar de-a lungul acestei calatorii, sa testeze prietenia lor. Pe durata calatoriei, se gasesc impotmoliti in interiorul unor muncitori dintr-un magazin de dulciuri din New York, acolo unde Theresa a fost facuta sclva dupa ce a calatorit din Cuba spre Statele Unite. Incercand sa rezolve toate probleme in care se afla, in stil cowboy, Pepper si Sonny isi pune la incercare talentele lor din micul oras de unde provin, in marele oras, pentru a o salva pe Theresa din mainile huliganilor.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Comedie simpatica,nu inteleg de ce e notata asa slab...iar citeva faze(de ex.cea cu vitelul) sint senzationale

2 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

O comedie foarte buna, personajul interpretat de Woody Harrelson ii confera filmului mult haz, o scena memorabila din film este cea cu vitelul

1 0

mihaelatb

08.09.2018

o aiureala, simpatica si amuzanta, care probabil ca nu ar fi avut niciodata nota de trecere, daca nu ar fi jucat Woody Harrelson in el. Practic el duce filmul si tot el il si salveaza. O comedie care ingroasa tema propusa de mult printr-un serial celebru McCloud, aceea a baietilor "de la tara" simpli si directi, ajunsi intr-un supersofisticat New York.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top