Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

The Crazies (2010)

Mister, Horror, Acțiune | 26 February 2010 (United States of America)

The Crazies (2010)

The Crazies

Mister, Horror, Acțiune (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Breck Eisner

Producător:

Penn Station Entertainment, Participant Media, Overture Films, Imagenation Abu Dhabi FZ

Dată lansare (SUA):

26 Februarie 2010

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

David Dutton este seriful micului si placidului orasel Ogden Marsh, exemplu perfect al suburbiei americane. Toti se cunosc intre ei formeaza o comunitate aparent fericita si multumita de sine. La un momentdat insa lucrurile scapa de sub control si micul stabiliment edenic se destrama. Unul cate unul, locuitorii din Ogden Marsh incep sa dezvolte comportamente homicidale. Nu mai tin cont de sentimete, grade de rudenie sau auto-cenzura sociala. Pe scurt, sunt loviti de nebunie si devin ucigasi monomaniaci. Comportamentul deviant al acestora este cauzat de o toxina eliberata in sursa de apa potabila a oraselului. Seriful impreuna cu sotia sa insarcinata si cu alti doi ne-infectati, sunt obligati sa lupte impotriva bestiilor umane pentru a supravietui si a scapa dintr-un oras aflat in carantina si inconjurat de armata care primeste ordin sa nu lase pe nimeni sa intre sau sa iasa din oras.

Recenzii

Vader

08.09.2018

Am vazut trailerul la acest film si se anunta a fi un film interesant. Desigur trailerul nu reflecta neaparat realitatea insa in cazul acesta sper sa o reflecte. Un film cu multa actiune, zombie dar nu chiar zombie, armata. Din partea lui Romero au venit multe filme bune de acest gen. Cel mai recent si mai bun film al sau (sunt altele mai noi dar nu prea reusite) a fost "Dawn of the Dead" in 2004 care si acela a fost un remake.

4 14

scraw

08.09.2018

Din cate am vazut in trailer mi se pare foarte interesant si chiar as dori sa-l vad.Nu e ceva foarte horror dar mi se pare destul de captivant.

2 10

vladtepes86

08.09.2018

sa speram ca v a fi un film bun din trailer reiese ca asa va vi.il vom viziona cu placere pacat ca filmele bune apar ceva mai tarziu.

0 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top