Moonlight Trailer
Trailer #1 01:06

The Crow: City of Angels (1996)

Acțiune, Fantasy, Thriller | 29 August 1996 (United States of America)

Corbul: Orasul Ingerilor (1996)

The Crow: City of Angels

Acțiune, Fantasy, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tim Pope

Producător:

Dimension Films, Miramax

Dată lansare (SUA):

29 August 1996

Dată lansare (Romania):

27 Februarie 2021

<p>Al doilea film din seria The Crow relateaza povestea nefericita a lui Ashe Corven si a fiul sau, Danny. Intr-o noapte, Danny da peste un grup de traficanti de droguri iar tatal sau, Ashe incearca sa-l salveze, insa sunt ucisi amandoi. Precum spune si legenda, atunci cand cineva moare, un corb ii poarta sufletulul catre tinutul mortilor. Dar, uneori, se intampla ceva atat de rau, iar o teribila tristete este purtata in suflet si nu se poate odihni in pace. Apoi, uneori, doar uneori, Corbul, poate aduce sufletul inapoi pentru a pune lucrurile in mod greşit drept. Cu îndrumarea Corbului, Ashe isi poate razbuna moartea si a fiului sau ajutat de Sarah, un artist in tatuaje local, care stia de legenda corbului.</p>

Recenzii

Frankenstein

08.09.2018

sunt mirat ca nimeni nu comenteaza acest film care pe mine cel putin cand il vizionez si o fac destul de des ma fascineaza ideea si povestea extraordinar de bine regizata , merita vizionat parerea mea si sa comentati sa vedem ce parere aveti 10!

0 0

Laura34215

08.09.2018

Oricare film The Crow ma fascineaza. Acesta fiind al doilea pe care l-am vazut. Desigur ca primul a avut meritul sau. Insa aceasta a doua poveste, diferita de prima, a avut farmecul sau, iar Vincent Perez a fost excelent ales pentru a interpreta acest rol.

0 1

MihaiShadow

08.09.2018

a fost bun rau la vremea lui si inca mai imi place :) merita vazut :)

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top