Vrajitoarele din Salem (1996)

The Crucible

Dramă, Istoric (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nicholas Hytner

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

27 Noiembrie 1996

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Un mic grup de fete din Salemul anului 1692 sunt prinse in timp ce dansau goale prin padure si, pentru a scapa de repercusiuni, ele sustin ca diavolul le-a fortat sa participe la un ritual satanic. Acest lucru fiind aruncat intr-un amestec de preoti lacomi, tarani avizi de pamant si dorinta unei femei amorezate de a ucide sotia barbatului de care este indragostita, au drept rezultat o serie de procese bazate pe o credinta oarba si acuzatii nefondate, ce au luat multe vieti nevinovate.

Recenzii

altisaloti

08.09.2018

bine realizata atmosfera acelui secol,vanatoarea de vrajitoare,misticismul,bigotismul,costumele si dialogurile intr-un limbaj vechi si destul de neliterar uneori..personajele sant bine conturate ,scenele de grup admirabil regizate ,ai impresia ca te afli in fata unor picturi ....

0 0

danielle_jones

08.09.2018

Sunt de acord cu tine. Nu e nimic din acest film care sa nu poata fi asociat cu termenul impecabil. O drama incredibil de bine realizata.

0 0

Rebeca08

08.09.2018

Daniel Day-Lewis si inca un rol memorabil. cu siguranta acest actor nu va uitat niciodata pentru cateva roluri din filme cu referinta din cinematografie.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top