Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

The Danish Girl (2015)

Dramă | 27 November 2015 (Germany, United Kingdom, United States of America, Belgium, Denmark)

Daneza (2015)

The Danish Girl

Dramă (Germany, United Kingdom, United States of America, Belgium, Denmark)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tom Hooper

Producător:

Pretty Pictures, Working Title Films, Artémis Productions, Le Tax Shelter du Gouvernement Fédéral de Belgique, Taxshelter. be, Shelter Productions, Senator Global Productions, Kvinde Films, ReVision Pictures, Copenhagen Film Fund

Dată lansare (SUA):

27 Noiembrie 2015

Dată lansare (Romania):

8 Ianuarie 2016

<p>Povestea adevărată a unui pionierat plin de curaj și asumare a propriei identități. În anii ’20, artistul danez Einar Wegener și soția lui Gerda au reușit să treacă împreună prin furtuna iscată de extraordinara experiență a artistului de a deveni femeie, cunoscut de posteritate sub numele de Lili Elbe.</p>

Recenzii

Gabriel.Dascalu

08.09.2018

The Danish Girl reprezinta una dintre evadararile din rutina filmelor contemporane prin povestea care este ecranizata intr-un mod perfectionist. Jocul actoricesc este impecabil, si nu vorbesc numai de prestatia lui Eddie Redmayne ci de cea a tuturor actorilor. Coloana sonora foarte frumoasa este un alt detaliu care caracterizeaza acest film, iar imaginea ii face pe cinefili sa-si pastreze concentrarea si placerea de a viziona acest film pe tot parcursul celor doua ore. Ii acord cu greu nota 10 pentru ca mi-am dat seama ca este unul dintre cele mai bune filme ale anului.

4 1

mindhunters

08.09.2018

Nu-nțeleg ce-i cu nota asta așa mică, oricât ar fi de controversat subiectul, povestea este excelent redată de niște actori pe cât de tineri, pe atât de talentați! A fost o plăcere să-l urmăresc!

3 2

dreidrei

08.09.2018

Deși subiectul e controversat,filmul e reușit iar regia e foarte buna.Actorii principali au jucat remarcabil si admir curajul lui Lili,nimănui nu ar trebui sa-i fie Rușine dacă e treverstit,gay sau lesbiana,e un lucru normal după mine,nota 8 pentru o poveste impresionanta!

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top