Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

The Darjeeling Limited (2007)

Aventuri, Dramă, Comedie | 29 September 2007 (United States of America)

Un tren numit Darjeeling (2007)

The Darjeeling Limited

Aventuri, Dramă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wes Anderson

Producător:

Fox Searchlight Pictures, Scott Rudin Productions

Dată lansare (SUA):

29 Septembrie 2007

Dată lansare (Romania):

25 Ianuarie 2008

Trei frați americani care nu au vorbit unul cu celălalt de un an au plecat într-un călător cu trenul în India, cu un plan de a se găsi și de a se lega unul cu celălalt - să devină din nou frați cum obișnuiau să fie. „Căutarea spirituală”, totuși, se abate rapid (datorită evenimentelor care implică calmante, sirop de tuse indian și sprai cu piper).

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Stilul lui Wes Anderson e unul pe care nu-l prea gust. M-a luat somnul rău la Life Aquatic with Steve Zissou, iar Darjeeling Limited nu e departe. Filmul nu e unul chiar rău, însă e extrem de plictisitor, iar cele câteva momente mai haioase n-au făcut prea plăcută experienţa celor 90 de minute. Nu-l recomand.

10 6

Gynzz

08.09.2018

Patronu are maaare dreptate . Chiar a fost nevoie de atata lalaiala ??? Ce mi-a placut la film a fost ca era imprevizibil , dar totusi plictisitor ,banal si superficial :(

7 6

newmind

08.09.2018

o calatorie in gasirea eu-lui launtric si apropierea in cadrul familiei pe fondul atmosferei indiene ma atras din prima.este adevarat ca nu multi nu vor gusta filmul si nul vor apreica la adevarata lui valoare insa Wes Anderson da inca o data lovitura cu acest film si sunt nenumarate persoane care sai aprecieze stilul.foartemuzanta situatia in care trenul....se rataceste.

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top