Moonlight Trailer
Trailer #1 02:56

The Dark Tower (2017)

Acțiune, Fantasy, SF, Western, Horror | 03 August 2017 (South Africa, United States of America)

Turnul întunecat (2017)

The Dark Tower

Acțiune, Fantasy, SF, Western, Horror (South Africa, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nikolaj Arcel

Producător:

Imagine Entertainment, Weed Road Pictures, Media Rights Capital, Sony Pictures

Dată lansare (SUA):

3 August 2017

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

<p>Filmul e inspirat din seria "The Dark Tower" scrisă de Stephen King, unul dintre cei mai cunoscuți și de succes autori horror. Pistolarul Roland Deschain e ultimul membru viu al ordinului cavaleresc numit Gunslingers. Obiectivul lui Roland e cel  de a găsi Turnul negru, o clădire ireală, care este o punte între universuri. Însă, înainte de toate, Deschain trebuie să-l găsescă pe  "omul în negru". De Roland depinde viitorul a tot ceea ce îl înconjoară. </p>

Recenzii

andystarx

08.09.2018

Pacat de ceea ce a creat maestrul Stephen King,ecranizarea este slabuta ! UNul din actorii mei preferati,Matthew joaca bine,dar ma mir ca a acceptat un rol intr un film ,cel mult mediocru !

2 0

gherghinciu

08.09.2018

Nu as spune ca e rau , nici ca e extraordinar ! E undeva intre un film pentru copii si un film pentru oameni mari . Lăsând la o parte prestația actorilor , mediocra in majoritatea filmului ,cred ca iubitorii genului SF il poti privi cu indulgenta si plăcere ! Poate un pic mai atent la detalii regizorul reușea un filmul mai bun , insa multe idei, timpul scurt , se merge pe repede înainte !

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top