Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

The Day of the Jackal (1973)

Acțiune, Thriller | 15 May 1973 (France, United Kingdom)

Ziua sacalului (1973)

The Day of the Jackal

Acțiune, Thriller (France, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Fred Zinnemann, Ed Decter

Scenariști:

David Kendall

Producător:

Universal Productions France S.A., Warwick Productions, Warwick Film Productions

Dată lansare (SUA):

15 Mai 1973

Dată lansare (Romania):

1 Martie 2021

Un asasin internațional cunoscut ca „Șacalul” este angajat de generalii francezi nemulțumiți să îl ucidă pe președintele Charles de Gaulle, cu un jandarm dedicat pe urma asasinului.

Recenzii

valentin_inetal

08.09.2018

Sacalul , Edward Fox face rolul vietii sale cu acest thriller incitant,un film superb despre adevaratii asasini profesionisti......

3 0

EduardR

08.09.2018

Exelent thriller despre evenimentele petrecute la începutul anilor '60, în Franța, când s-a atentat la viața președintelui Charles De Gaulle. Mobilizarea incredibilă a servicilor secrete franceze, dar și capacitatea nemaipomenită a Șacalului de a „dispărea de pe fața pământului” atunci când era descoperit, sunt toate redate cu măiestrie de talentatul regizor Zinnemann, care creează o atmosferă plină de tensiune acumulată încet, pe durata a peste 100 de minute de joc de-a soarecele și pisica.

5 0

Yufeng

08.09.2018

Un super thriller politic care face praf remake-ul de peste ani cu un Bruce Willis cabotin și obosit. Fred Zinnemann ne arată cum trebuie făcut un film de acțiune ce oferă suspans și un joc actoricesc fără cusur.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top