Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

The Debt (2011)

Dramă, Thriller | 15 June 2011 (United States of America)

Datorie de onoare (2011)

The Debt

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Madden

Scenariști:

Assaf Bernstein, Ido Rosenblum

Producător:

Pioneer Pictures, Miramax, Marv Films

Dată lansare (SUA):

15 Iunie 2011

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2021

  In anul 1965, trei tineri agenti ai Mossad-ului pe nume Rachel, Stefan si David sunt trimisi de catre superiorii lor ierarhici intr-o misiune secreta cu scopul de a captura si a aduce in fata instantei de judecata un criminal de razboi nazist cunoscut sub porecla "chirurgul de la Birkenau". Dupa ce il gasesc pe nazist pe strazile din Berlin, capitala de atunci a Germaniei de Est, Rachel, Stefan si David pretind ca l-au asasinat si se intorc in Israel. Aproximativ 30 de ani mai tarziu, un nazist despre care se afirma ca este "chirurgul de la Birkenau" apare in mod bizar in Ucraina, iar Rachel Singer trebuie sa se deplaseze in Europa de Est pentru a afla adevarul si, eventual, pentru a finaliza cu succes misiunea pe care ea si colegii sai din Mossad au ratat-o in anii '60. Coplesita de amintiri dureroase din trecut, Rachel Singer trebuie sa retraiasca o serie de experiente traumatizante din punct de vedere emotional cu scopul de a duce la indeplinire o datorie de onoare.

Recenzii

betonela_19

08.09.2018

Tocmai ce am facut rost de film si abia astept sa il vad, il asteptam demult. Din ce am vazut in trailer e o poveste captivanta cu actiune si drama.Si sa nu mai spun ca joaca si Sam Worthington unul dintre actorii mei preferati. Revin cu o parere dupa ce il vizionez.

1 4

aurae_county

08.09.2018

pe cand si un film despre atrocitatile de la Deir Yassin de exemplu? ca asta cu israel bun-nazistii rai o stim deja...

3 0

liniuta

08.09.2018

Desi fragmentat cu multe treceri din perioada prrezenta in trecut filmul e bine regizat si prezinta logic firul intamplarilor ..6/7

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top