Moonlight Trailer
Trailer #1 02:46

The Demented (2013)

Dramă, Horror, Thriller | 30 July 2013 (United States of America)

The Demented (2013)

The Demented

Dramă, Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Christopher Roosevelt

Scenariști:

Christopher Roosevelt

Producător:

ChickFlick Productions, Hollywood Media Bridge, Zero Gravity Management

Dată lansare (SUA):

30 Iulie 2013

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

<p>În goana lor după distracţie, 6 tineri ce se cunosc de mulţi ani vor profita de cabana unuia dintre părinţi pentru un weekend de pomină. Trecând în revistă  anumite relaţii ascunse între aceştia, un atac terorist  recepţionat  le atrage atenţia asupra unui pericol iminent . Acesta se va comcretiza pe parcurs  într-o infecţie  virusală care va produce mutaţii în comportamentul oamenilor şi animalelor. De la distracţia zgomotoasă, <span class="st">se instalează panica, iar protagoniştii vor avea de luat decizii şi vor fi nevoiţi să acţioneze la limită pentru a rămâne în viaţă.<br /></span></p><p> </p>

Recenzii

ottorobert94

08.09.2018

Nu iasa cu mai nimic in evidenta fata de alte filme de genul, insa firul epic, desi previzibil inca din primele momente ale filmului, a reusit sa ma intrige. Actorii sunt relativ buni, insa se putea lucra mai mult la efectele speciale (acel caine turbat era putin machiat prin cgi). Nota 7.

0 2

crissa208

08.09.2018

Bunicel, dar pe acest subiect au fost realizate filme mult mai bune. Nota 6/10.

0 1

supernaturalfan93

08.09.2018

un film destul de bun,chiar daca subiectul nu este unul original,insa firul actiunii te face sa-l urmaresti pana la final,care, chiar este unul imprevizibil,nu toate se termina cu bine.actorii isi fac treaba destul de bine,mai ales sarah butler,care este una dintre actritele mele preferate,kayla ewell,pe care am vazut-o si in jurnalele vampirilor si michael welch din twilight.eu zic ca merita vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top