Moonlight Trailer
Trailer #1 02:05

The Descent (2005)

Aventuri, Horror | 08 July 2005 (United Kingdom)

Coborare intunecata (2005)

The Descent

Aventuri, Horror (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Neil Marshall

Producător:

Pathé!, Celador Films, Northmen Productions

Dată lansare (SUA):

8 Iulie 2005

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Dupa un accident tragic, sase prietene se reunesc pentru o expeditie in pesteri. Aventura lor ia o turnura extrem de proasta cand o cadere de pietre le prinde in capcana adanc sub pamant si sunt urmarite de niste creaturi avide de sange. Prietenia lor incepe sa se destrame si ajung intr-o lupta disperata de supravietuire, impotriva creaturilor si una impotriva celeilalte.

Recenzii

blueboy

08.09.2018

Incarcat, vazut, placut. Avand in vedere ca sunt fan Stephen King iar filmul asta chiar mi-a placut, inseamna ceva. A nu se vedea noaptea!!!!!

12 9

adriana_girl

08.09.2018

nu poti sa zici k e chiar horror..decat intr-o parte in care apare "monstru" ala dintro data(te sperii).....dar in rest nu e nimic deosebit...pt cei ce zic k filmu asta e d groaza..mai bine uitati-va la filme despre care poti spune k sunt cu adevarat horror

5 8

mihai-o

08.09.2018

O gură de aer proaspăt în atmosfera prea densă a filmelor de groază mediocre sau proaste din ultimii ani. Narativ, filmul nu aduce nimic nou, însă reuşeşte să folosească mediul claustrofobic şi tensiunea dintre personaje pentru a ne speria ca la carte. Imaginea este chiar foarte bună, compoziţia isteaţă ajutând la realizarea atmosferei, lucru care se vede de exemplu în ultimele scene. În ansamblu, un film de groază eficient şi inteligent.

5 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top