Moonlight Trailer
Trailer #1 04:27

The Domino Principle (1977)

Dramă, Crimă | 23 March 1977 (United Kingdom, United States of America)

Principiul dominoului (1977)

The Domino Principle

Dramă, Crimă (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stanley Kramer

Producător:

Associated General Films, Incorporated Television Company (ITC)

Dată lansare (SUA):

23 Martie 1977

Dată lansare (Romania):

22 Octombrie 2020

 Tucker este o persoana care nu poate sa se ridice la nivelul la care ar trebui sa fie, deci este un pierzator. El este un veteran al Razboiului din Vietnam, care se pare ca nu poate sa stea departe de probleme, in anii care au urmat de la retragere. Singurul lucru bun cu care a iesit din acest razboi, este faptul ca a invatat sa manevreze foarte bine armele. Acum, fiind bagat la inchisoare pentru o crima, acesta a ajuns la fundul prapastiei. Dar intr-o zi, un barbat imbracat la patru ace, il viziteaza pe acesta in inchisoare, un barbat pe care nu l-a mai vazut in viata sa, si ii spune ca poate sa plece din inchisoare ca un barbat liber, daca va impusca pe cineva pentru el, fara a putea pune vreo intrebare. Daca va accepta acesta sau nu acest lucru, veti afla doar urmarind acest film.

Recenzii

fanilica

08.09.2018

Filmul cu actiunea cea mai surprinzatoare in care a jucat GENE in perioada anilor "70 Titlul filmului a fost dupa aceea mult timp folosit ca o parabola pe care insa putini au inteles-o Daca v-a placut MICHAEL CAINE doar el a mai jucat intr-un rol asemanator. Merita sa faceti efortul de a-l cauta sa-l vizionati.

1 0

emilio67

08.09.2018

Sincer nu inteleg nota asa mica pentru acest film. Eu l-am revazut si cred ca este bine realizat , mai ales pentru anul '77. E cam primul film pe care l-am vazut pe Gene Hackman si mi-a placut mult. Actiune reusita a filmului, si nu trucaje de 2 lei. Nota 9 de la mine. Pentru cei ce nu l-au vazut - merita vizionat!

2 0

mateicoman

08.09.2018

Pe langa faptul ca este educativ (ne invata care este principiul dominoului ) - GLUMA! - este si un bun thriller de 5,5 pe imdb. Am citit undeva ca este interzis sub 16 ani. Probabil datorita notei mici pe care o are.Este un film bun cu G.Hackman. Actiunea este foarte dinamica si e situata in sferele inalte ale puterii.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top