Pasărea timpurie

The Early Bird

Comedie

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Asher

Dată lansare (Romania):

23 Septembrie 2021

   Probleme cu trezitul de dimineata pentru plecat la slujba…este cuvantul de ordine pentru Pitkin, in acest episod laptar angajat la Grimsdale’s Dairy. De aici numai probleme, printre care si o scara care macar la trezirea din somn ar fi bine sa dispara pentru o vreme. Printre altele Pitkin ne prezinta modul sau original de a pregati cafeaua cu lapte de dimineata si modul(de asemenea original…) de a-i servi cafeaua la pat d-lui Grimsdale. Dupa servirea cafelei-problema Mr. Grimsdale ajunge in bucatarie unde se confrunta cu o noua problema, de data aceasta una exploziva! Mai tarziu apare si concurenta lui Mr. Grimsdale, care bineinteles ca-i creeaza probleme lui Pitkin, iar el nu va ramane dator. Concurenta “saboteaza” calul de care Pitkin se foloseste pentru a-si distribui marfa, ii sparge sticlele de lapte iar asta nu poate insemna decat...razboi.

Recenzii

Sibelius

08.09.2018

Filmele lui Norman sunt in general greu de povestit sau comentat, ele fiind o insiruire de gaguri legate prin momente narative scurte si destul de subtiri. O comedie cu multe momente antologice.

0 0

myhaita1

08.09.2018

Mr. Hunter pe care l-am vazut in multe filme cu Norman este directorul unei fabrici de lapte, care vrea sa elimine concurenta, respectiv laptaria Grimsdale’s Dairy, condusa de Dl. Grimsdale, si-n care Pitkin(Norman) era angajat pe post de laptar. De fapt, acest cuplu consacrat Grimsdale - Pitkin pe care il intalnim in multe filme, face sarea si piperul acestor memorabile filme. Lupta pentru supravietuire, in care Pitkin detine rolul principal, poate sa inceapa. Cum se termina ? Vedeti filmul. mihai

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top