Efectul razelor gamma asupra craitelor (1972)

The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Newman, Paul Haggis

Scenariști:

Paul Zindel

Producător:

Newman-Foreman Company, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

20 Decembrie 1972

Dată lansare (Romania):

26 Septembrie 2021

Aparut in anul 1972,acesta este cel de-al treilea film realizat de Paul Newman in calitate de regizor,fiind povestea unei vaduve(Joanne Woodward) strivite de griji materiale,cu doua fiice total diferite:Ruth(Roberta Wallach) bolnava de rautate sau rea din cauza bolii,superficiala si egoista;Matilde(Nell Potts),fascinata de imaginatia excesiva a unui profesor de biologie. Pentru a rezista,Betty ia in ingrijire o batrana imobilizata,Nanny Annie(Judith Lowry),obligatie care o impiedica sa participe la triumful Matildei,premiata pentru experimentul ei de iradiere a craitelor.

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Minunat film a carei psihologie trebuie bine inteleasa .Jocul celor trei membrii ai familiei Newman este memorabil. Un film de neuitat!

1 0

mihaelatb

08.09.2018

cred ca este cel mai bun film al ei ,iar regia lui Paul...

0 0

RoseofSharon

08.09.2018

Un film deosebit, psihologic, bazat foarte mult pe dialog si pe jocul actorilor, impecabil. Fiecare personaj are lumea sa complexa, cu frământări, sentimente, trăiri și emoții puternice. Mama și fiica cea mare și le exteriorizează, fiica cea mică pare că s-a închis însă în lumea ei și le exprimă într-un fel aparte, prin experimentul care a avut succes.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top