Moonlight Trailer
Trailer #1 01:38

The Escapist (2008)

Acțiune, Thriller | 20 June 2008 (United Kingdom, Ireland)

The Escapist (2008)

The Escapist

Acțiune, Thriller (United Kingdom, Ireland)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rupert Wyatt

Producător:

Picture Farm

Dată lansare (SUA):

20 Iunie 2008

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Recenzii

mariobr

08.09.2018

Un film bun, mie mi-a placut si l-am vazut cu placere; nu regret timpul. Un film interesant, cu un sunet bun, muzica deasemeni, scenariul consistent si bine jucat, iar Brian Cox, demonstreza inca o data ca este un actor de talie.

0 1

huntervip

08.09.2018

Frank personajul principal al filmului poate demonstra raspicat caci unii oameni nu-si pot gasi linistea si implinirile decat prin moarte.Un film emotionant cu o gestiune a timpului alternativ in care se desfasoara actiunea prezent viitor trecut ,care da o nota de mister si suspans,Superb ,nu pierzi daca il vezi.

0 1

Andrei_fermecatoru

08.09.2018

Filme cu evadari din puscarie s-au facut tone si inca se vor mai face pt ca subiectul atrage, de ce sa nu recunoastem. Dar extrem de putine reusesc sa se ridice, sa "evadeze" ca sa zic asa din plutonul filmelor medii. Filmul asta reuseste cu brio. E mai mult decat un film cu evadari sau viata in inchisoare, se bazeaza mai mult pe relatiile interumane construite acolo, si ne arata ca unii oameni pot ramane oameni si in spatele gratiilor. Filmul spune povestea unui condamnat pe viata, care in timpul lungilor ani de temnita, a ajuns la o anumita intelepciune si resemnare cu destinul sau si cu el insusi. Dar in momentul in care primeste vestea ca fiica lui e pe moarte, tot ce-s doreste este sa o mai vada o singura data. Asa ca impreuna cu alti cativa condamnati, pune la cale unul dintre cele mai nebunesti planuri de evadare ever. Daca reuseste, nu va dezvalui, va spun doar ca finalul te da pe spate la propriu, ramai masca si te face sa te gandesti, mult dupa ce filmul se termina. Finalul face tot filmul (de parca ar mai fi fost nevoie!). Filmul insasi e super bine facut, se desfasoara pe doua planuri, care alterneaza adrenalina si practic se joaca cu nervii tai la mare arta. Ritmul e alert, nu se misca cu viteza melcului ca aia din "Prison Break" dar nici nu lasa lucruri neexplicate. In plus, filmul nu judeca pe nimeni, nu arata de ce anume au ajuns aia dupa gratii, nici ce au facut, ci te lasa pe tine sa-ti faci o parere si sa -i judeci pe fiecare doar in functie de actiunile lor prezentate acolo. Ce mai, cinematografie britanica superbine facuta!!

2 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top