Moonlight Trailer
Trailer #1 02:23

The Expendables 2 (2012)

Acțiune, Aventuri, Thriller | 08 August 2012 (United States of America)

Eroi de sacrificiu 2 (2012)

The Expendables 2

Acțiune, Aventuri, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Simon West

Producător:

Nu Image, Millennium Films

Dată lansare (SUA):

8 August 2012

Dată lansare (Romania):

31 August 2012

Dl. Church (Biserică) îi reunește pe eroii de sacrificiu pentru ceea ce ar trebui să fie un cec de plată ușor, dar când unul dintre oamenii lor este ucis la locul de muncă, căutarea lor de răzbunare îi aruncă adânc în teritoriul inamic și împotriva unei amenințări neașteptate.

Recenzii

just_catalina

08.09.2018

Un film la care m-am dus cu un pic de dubii,nefiind fana filmelor de gen insa am fost foarte placuta surpinsa si chiar am savurat replicile foarte bine gandite.Clar isi merita banii si nota zece.

1 3

slak

08.09.2018

cu filmul asta o sa sparga box office-ul in SUA daca joaca si norris pe care nu lam mai vazut jucand intr-un film din 2009 inseamna ca va fi un film de colectie sa speram ca Van Damme si Schwarzenegger o sa apara mai mult fata de primu film....

2 13

trailero

08.09.2018

The Expendables 2 este un thriller dur de acţiune despre un grup de mercenari, angajaţi să se infiltreze într-o ţară sud-americană şi să-l răstoarne pe dictatorul nemilos al acesteia. Odată ce misiunea începe, bărbaţii realizează că lucrurile nu sunt chiar ceea ce par, găsindu-se prinşi într-o reţea periculoasă de înşelăciune şi trădare. Cu misiunea eşuată şi cu o viaţă inocentă pusă în pericol, eroii se înfruntă cu o şi mai mare provocare, una care ameninţă să distrugă această echipă de camarazi.

0 11

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top