Moonlight Trailer
Trailer #1 02:17

The Expendables 3 (2014)

Acțiune, Aventuri, Thriller | 04 August 2014 (France, United States of America)

Eroi de sacrificiu 3 (2014)

The Expendables 3

Acțiune, Aventuri, Thriller (France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Patrick Hughes, Dennis Dugan

Producător:

Davis-Films, Nu Image, Ex3 Productions, Fipex Holding, Lionsgate, Millennium Films

Dată lansare (SUA):

4 August 2014

Dată lansare (Romania):

29 August 2014

Barney, Christmas (Crăciun) și restul echipei ajung față în față cu Conrad Stonebanks, care cu ani în urmă co-fondat Eroii de sacrificiu cu Barney. Stonebanks a devenit ulterior un comerciant de arme nemilos și cineva pe care Barney a fost forțat să-l omoare ... sau așa sa crezut. Stonebanks, care a evitat moartea o dată în urmă, acum își face misiunea de a pune capăt Eroilor de sacrificiu - dar Barney are alte planuri. Barney decide că trebuie să lupte împotriva sângelui vechi cu sânge nou și aduce o nouă eră a membrilor echipei Eroilor de sacrificiu, recrutând indivizi care sunt mai tineri, mai rapizi și mai pricepuți la tehnologie. Ultima misiune devine o ciocnire a stilului clasic de modă veche, contra experienței de înaltă tehnologie din din „Eroi de sacrificiu” și cea mai personală bătălie de până acum.

Recenzii

Alex23Cena

08.09.2018

Apare pe 15 August 2014(au anutat pe facebook)

4 4

Mihail.Ion

08.09.2018

Ce imi place la SLY,este ca in astea 3 parti are ca parteneri pe aproape toti marii actori,lucru neegalat de nimeni pana acum.Prin aceasta treaba buna SLY va intra in istorie. BRAVO SLY.

8 4

silverstar

08.09.2018

Un film care depaseste de data aceasta 2 ore, cu mai multa strategie decat actiune, suspans, replici amicale ca de obicei, putina drama si un Stallone in prim plan mai mult decat in seriile precedente. Ma intreb insa daca secventele care sunt atribuite Bucurestiului s-au jucat intr-adevar in Romania...?!

3 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top