Moonlight Trailer
Trailer #1 02:52

The First Great Train Robbery (1978)

Thriller, Aventuri, Dramă, Crimă | 14 December 1978 (United Kingdom)

Marele jaf al trenului (1978)

The First Great Train Robbery

Thriller, Aventuri, Dramă, Crimă (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Crichton

Producător:

United Artists, Starling Films

Dată lansare (SUA):

14 Decembrie 1978

Dată lansare (Romania):

28 Noiembrie 2021

<p>The Great Train Robbery este o dramatizare a primului jaf a unui tren aflat in miscare. Actiunea se petrece in Anglia anului 1855. Conspiratorii acestui jaf sunt Edward Pierce, Agar si Clean Willy. Pierce este "creierul" operatiunii, Clean Willy este "muschiul" sau "bruta" operatiunii, in timp ce Agar este expertul in spargerea seifurilor. El este ala care lucreaza atent si finut. Jaful consta in furtul unor bari de aur care au ca destinatie Armata, ce le va folosi pe post de plata in cadrul razboiului din Crimeea.</p>

Recenzii

tianne

08.09.2018

Un film de aventura reconfortant, captivant,condimentat cu umor, cu actori care isi fac rolul bine si care mi-a ramas in memorie multi ani pana sa il revad..

4 0

IDA

08.09.2018

Un film bun,care beneficiaza de prezenta pe generic a catorva mari nume ale ecranului:Sean Connery,Donald Sutherland si Lesley Anne Down. Pelicula prezinta modul ingenios si nemaiintalnit pana atunci(1855) prin care un grup format ad-hoc din profesionisti in arta jafului,reusesc sa devalizeze un vagon plin cu lingouri de aur. Pe aceeasi tema ,al jafului aparent imposibil,dar totusi realizat,a aparut,dupa vreo 20 de ani de la Marele jaf...,filmul Oceans'11.

4 0

maroknu

08.09.2018

Jaful unui tren care pare imposibil de realizat, este pus in practica de catre un grup de hoti profesionisti. Un film plin de aventura si suspans. Merita vazut !!!

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top