Moonlight Trailer
Trailer #1 02:07

The First Power (1990)

Crimă, Thriller, Horror | 06 April 1990 (United States of America)

The First Power (1990)

The First Power

Crimă, Thriller, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Resnikoff

Scenariști:

Robert Resnikoff

Producător:

Orion Pictures, Nelson Entertainment, Interscope Communications

Dată lansare (SUA):

6 Aprilie 1990

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

Patrick Channing - un tânăr născut dintr-o relaţie incestuoasă, a suportat o copilărie traumatizantă din punct de vedere fizic şi emoţional. Asta a fost principala cauză a trecerii sale de partea forţelor satanice şi a transformării sale într-o armă a răului. El ucide cu atâta ferocitate şi sadism, încât devine principala ţintă a detectivului Russell Logan - specialistul Departamentului de Poliţie al oraşului Los Angeles, în prinderea ucigaşilor în serie. Psihopatul este arestat, judecat şi condamnat la moarte prin gazare. După ce este executat, diavolul îl readuce la viaţă, dându-i puteri supranaturale, pentru ca să-şi poată continua şirul de crime sângeroase. Poliţistul Russel Logan, trebuie să ia munca de la capăt ca să-l prindă iar. Detectivul se angajează într-o aprigă bătălie de inteligenţă cu Channing, folosind propriile sale trucuri pentru a contracara puterea demonică a criminalului...

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Patrick Channing este condamnat la moarte după ce a comis o serie de crime demonice. Spiritul său este eliberat, iar însuşi diavolul îi dă o putere nemaivăzută. Acum, chiar poliţistul care l-a prins în timpul vieţii, detectivul Russel Logan, trebuie să găsească un mod de a-l opri din nou. Aparent, Channing nu poate fi oprit, dar Logan ştie câteva trucuri prin care i-ar putea face faţă înfiorătorului criminal.

0 3

alex_il_fenomeno

08.09.2018

a fost un film destul de palpitant , pe care il urmaresti clipa de clipa cu sufletul la gura , intrebandu-te cum se vor termina lucrurile ! eu unul nu ma asteptam sa fie chiar atat de reusit ! il recomand ! nota 8/10 !

0 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top