Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

The Forgotten (2004)

Crimă, Dramă, Horror, Mister, SF, Thriller | 24 September 2004 (United States of America)

Obsesie misterioasa (2004)

The Forgotten

Crimă, Dramă, Horror, Mister, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joseph Ruben

Producător:

Visual Arts Entertainment, Revolution Studios, Jinks/Cohen Company

Dată lansare (SUA):

24 Septembrie 2004

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

Telly Paretta este bantuita de amintirea mortii fiului ei de opt ani, Sam, intr-un accident de avion, cu 14 luni in urma. In timp ce incearca sa depaseasca supararea si instrainarea de sotul ei Jim, datorata acesteia, ea este informata de psihiatrul ei, Dr. Munce, ca sufera de inchipuiri, ca fiul ei n-a existat niciodata si ca isi fabrica amintirile. Socata, ea incearca sa gaseasca dovezi ale existentei lui Sam – fotografii, inregistrari video, albume.

Recenzii

Ed21

08.09.2018

Filmul este mult mai bun decat lasa descrierea sa se inteleaga. Este despre ceea ce ne face oameni, despre sentimente, despre relatii interumane despre legatura dintre parinte si copil. Mai este despre influenta pe care societatea o are asupra noastra. Despre cat de firava este linia dintre realitate si "unreal" - nu gasesc un cuvant perfect care sa traduca asta, pentru ca "unreal" este mai mult decat real, este ceea ce exista, dar pentru ca nu e vizibil pare a nu fi. In fond, este despre faptul ca in jurul nostru se intampla mai mult, exista mult mai mult decat ceea ce se vede sau simte cu simturile noastre limitate. Lui Telly toti ii spun ca ceea ce pentru ea pare a fi real nu exista, ca isi imagineaza, ca sufera de o boala mintala. Dar sentimentele sale pentru fiul sau, dincolo de ceea ce rational poate fi inteles sau explicat, dau un sens ambientului cand pare a fi pe punctul de a deveni haos. Filmul merita vazut, sunt sigura ca nu veti regreta. E alert, antrenant, surprinzator...

7 5

Perla_Verde

08.09.2018

Un film foarte dar foarte prost!! Enervant de la primele secvente, replici aiurea , lipsite de logica si bineinteles trebuia sa apara extraterestrul cel rau si suparat , pus pe distrus... Vai de noi cu asa filme! Julianne Moore a avut o problema cand a acceptat rolul asta! I-am dat nota 2.

3 13

mindhunters

08.09.2018

am decis să-l văd pentru că juca Julianne Moore şi nu am regretat... din contră, l-am nimerit exact pe gustul meu !!..ideea că ceva sau cineva ne urmăreşte mereu şi că poate malforma realitatea după bunul plac, transformându-ne pe noi în simpli cobai, chiar îmi dă fiori.. din acest punct de vedere, filmul are un punct în plus... dacă ţin cont şi de acting-ul foarte bun al Juliannei(nici rolul lui Dominic West nu e de lepădat, din contră) şi de povestea care conţine substraturi foarte adânci din conştiinţa umană.. nu pot decât să dau o notă mare filmului..:)de văzut.

4 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top