Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

The Four Feathers (2002)

Război, Aventuri, Dramă, Romantic | 08 September 2002 (United Kingdom, United States of America)

Fara onoare (2002)

The Four Feathers

Război, Aventuri, Dramă, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Shekhar Kapur

Producător:

Marty Katz Productions, Paramount, Miramax, Jaffilms Inc., Belhaven Limited, Dune Films

Dată lansare (SUA):

8 Septembrie 2002

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

1884. Harry Feversham este un tanar ofiter in pregatire din armata britanica, ce in curand va trebui sa plece in Sudan, unde militarii englezi dau piept cu armata musulmana. Insa Harry nu vrea sa plece la razboi si isi da demisia. Trei din prietenii lui, impreuna cu iubita sa Ethne, ii dau patru pene albe, care simbolizeaza lasitatea. Harry vrea sa-si recastige onoarea si respectul familiei si pleaca in secret in Sudan.

Recenzii

scarabeu

08.09.2018

inutil film

0 0

serban2u

08.09.2018

Un film despre onoarea pe care orice barbat trebuia sa si-o castige mergand la razboi . Si daca vreunul nu voia sa ia parte la "colonialismul " britanic in africa de nord , respectiv Sudan era considerat Las . Filmul este frumos , emotionant pe alocuri si demonstreaza ideile preconcepute ale societatii engleze fata de onoare pe de o parte si dorinta de a-ti pastrata onoarea ne patata chiar cu pretul vietii salvandu-ti prieteni aflati pe campul de lupta . Bun film . Heath Leger actor de exceptie pacat ca s-a stins atat de curand !

0 1

anacretiu

08.09.2018

Un film in care un barbat cu orgoliul ranit ar face orice sa-si reabiliteze numele... Si sa-si salveze prietenii, Si sa-si recastige dragostea.... Un film foarte frumos, emotionant, si interesant. Heath Ledger joaca foarte bine, si Wes Bentley la fel, (dar Heath este memorabil, o imensa pierdere....), si Kate Hudson face o figura decenta. 10

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top