Moonlight Trailer
Trailer #1 01:53

The Fourth Angel (2001)

Acțiune, Thriller, Aventuri | 15 August 2001 (United Kingdom, Canada)

Al patrulea inger (2001)

The Fourth Angel

Acțiune, Thriller, Aventuri (United Kingdom, Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Irvin, Griffin Dunne

Producător:

New Legend Media

Dată lansare (SUA):

15 August 2001

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Jack schimbă pe ultima sută de metri destinaţia de vacanţă în care se avântase împreună cu toată familia sa,împreună cu cei 3 copii, care trebuia să ajungă în insula grecească Corfu, cu un tur prin India, pentru că el trebuie să facă aici un reportaj. Maria nu este atât de impresionată de acest lucru precum sunt copiii ei. <br /><br />Jack este însă foarte fericit că poate împuşca doi iepuri deodată. <br /><br />În drum spre India, avionul face însa o escală în Limassol, Cipru, din cauza unor probleme tehnice. După acest moment se dezlănţuie însă calvarul, pentru că avionul este deturnat de o grupare teroristă, care cere în schimbul prizonierilor 50.000.000 de dolari, iar banii trebuie livraţi într-o ora.<br /><br /> Cererea este îndeplinită, iar teroriştii încep să elibereze femeile şi copiii, urmând ca bărbaţilor să li se dea drumul ulterior. De îndată ce uşa avionului se deschide, o echipă de poliţişti locali începe să tragă asupra teroriştilor. Teroriştii încep să împuşte pasagerii, avionul explodează, iar Maria, Joanne şi Julia sunt împuşcate chiar sub ochii lui Jack. <br /><br />După ce autorităţile dovedesc că nu pot face nimic pentru a-i răzbuna durerea, Jack se decide să-şi facă singur dreptate.

Recenzii

marriius

08.09.2018

nu m-a impresionat

0 0

gabishor_nate

08.09.2018

Jack schimba pe ultima suta de metri destinatia de vacanta a familiei sale,cu 3 copii, care trebuia sa fie in insula greceasca Corfu, cu un tur prin India, pentru ca el trebuie sa faca aici un reportaj. Maria nu este atât de impresionata de acest lucru precum sunt copiii ei. Jack este insa foarte fericit ca poate impusca doi iepuri deodata. In drum spre India, avionul face insa o escala in Limassol, Cipru, din cauza unor probleme tehnice. Dupa acest moment se dezlantuie insa calvarul, pentru ca avionul este deturnat de o grupare terorista, care cere in schimbul prizonierilor 50.000.000 de dolari, iar banii trebuie livrati intr-o ora. Cererea este indeplinita, iar teroristii incep sa elibereze femeile si copiii, urmând ca barbatilor sa le dea drumul ulterior. De indata ce usa avionului se deschide, o echipa de politisti locali incepe sa traga asupra teroristilor. Teroristii incep sa impuste pasagerii, avionul explodeaza, iar Maria, Joanne si Julia sunt impuscate chiar sub ochii lui Jack. Dupa ce autoritatile dovedesc ca nu pot face nimic pentru a-i razbuna durerea, Jack se decide sa-si faca singur dreptate.

0 2

Vladutzz

08.09.2018

Pare o dramă destul de bună comparativ cu multe altele prezente în unele topuri create doar de cei neintegraţi în lumea filmelor,nu o să mă înţelegi că exagerez cu laudele dar rea nu e. Merită să-i acordaţi măcar o şansă.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top