Rabinul si hotul (1979)

The Frisco Kid

Western, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Aldrich

Scenariști:

Michael Elias, Frank Shaw

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

6 Iulie 1979

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

  Avram este cel mai slab absolvent al unei scoli rabinice din Polonia, iar rabinul sef decide ca singurul loc unde ar putea predica este America. Ajuns in Statele Unite rabinul afla ca vaporul spre San Francisco a plecat cu o zi mai devreme decat era stabilit, iar urmatorul este abia peste trei luni. El ii ajuta pe doi frati sa-si rascumpere calul si caruta de la negustor si porneste impreuna cu ei spre San Francisco, dar este jefuit de catre acestia si lasat pe drum. Este ajutat cu bani de membrii unei comunitati Amish si isi continua drumul cu trenul. Pentru ca se apropia Sabbathul se da jos din tren si va lucra apoi la calea ferata pentru a face rost de bani sa-si continue drumul. Cu banii adunati isi va cumpara un cal si va pleca mai departe. In timpul calatoriei sale solitare se va intalni cu Tommy, a carui principala ocupatie este jefuirea bancilor. Cei doi, desi firi total diferite, vor deveni foarte buni prieteni, trecand impreuna prin numeroase aventuri, dar si situatii comice.

Recenzii

alex_il_fenomeno

08.09.2018

un film foarte amuzant ; nu stiam ca doi actori precum Gene Wilder si Harrison Ford pot face o echipa atat de buna! filmul abunda de scene care provoaca hazul !

2 8

Sibelius

08.09.2018

O idee interesanta, dar filmul pacatuieste la capitolul realizare. Scenariul usor incoerent si lipsit de continuitate, dand senzatia de multe ori ca asistam la o serie de momente prost legate intre ele.

0 1

corcodus

08.09.2018

m-am amuzat copios pe tot parcursul filmului si chiar nu inteleg criticile ce i se aduc ; chiar nu am ce sa reprosez acestui film; actingul e foarte bun; wilder a facut un rol foarte bun ce a necesitat multa pregatire cred.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top