Moonlight Trailer
Trailer #1 01:58

The Godmother (2011)

Comedie | 29 April 2011 (Romania)

Naşa (2011)

The Godmother

Comedie (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jesús del Cerro, Virgil Nicolaescu

Scenariști:

Tudor Voican, Mihalcea Viorel

Dată lansare (SUA):

29 Aprilie 2011

Dată lansare (Romania):

29 Aprilie 2011

Jennifer este o nord-americanca care preda literatura la Scoala Americana din Bucuresti, este casatorita cu omul de afaceri roman Radu Prodan si are impreuna cu acesta un baiat extrem de inteligent in varsta de 10 ani pe nume David. In timp ce participa la un botez in calitate de nasa, Jennifer este socata sa isi vada sotul arestat de catre politisti chiar in biserica si acuzat ca ar spala bani prin intemediul firmei sale in folosul unui mafiot local poreclit Spanu. Interzicandu-i-se sa paraseasca Romania pe parcursul anchetei, Jennifer Prodan isi formeaza propria “familie de mafioti” cu scopul de a contracara actiunile interlopului Spanu si cu scopul de a-l scoate din inchisoare pe Radu.

Recenzii

zuzucku

08.09.2018

Mie unul mi-a placut,desi multi il critica,oricum e un inceput bun pentru Romania sa faca astfel de filme.Bineinteles ca sunt unii precum Alex Velea care nu au ce cauta in actorie ,dar filmul e o comedie de familie imbinata cu actiune.Merita vazut!

2 4

XENAELENA

08.09.2018

Sub asteptari,speram macar acest film sa rupa gura targului dar nu a fost sa fie,mare lucru nu am de spus tot ce era de spus s-a spus.

0 0

RoxxR

08.09.2018

Nasa pare sa fie o comedie foarte buna, trailerul este foarte bine facut si promite. Acum filmul e deja in cinematografe, prefer sa merg sa il vad si abia dupa sa vin sa scriu despre el.

0 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top