Moonlight Trailer
Trailer #1 01:28

The Gold Rush

Aventuri, Comedie, Dramă | (United States of America)

Goana dupa aur

The Gold Rush

Aventuri, Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Charlie Chaplin

Producător:

Charles Chaplin Productions

Dată lansare (Romania):

23 Septembrie 2021

<p>Charlie, un participant cam neobisnuit al cursei dupa aur de la inceputul secolului XX, imparte o cabana izolata cu doi indivizi amenintatori: Big Jim si Black Larsen. Big Jim nu e un tip rau, in schimb Black e un criminal si un hot. Dupa ce mancarea se termina, Larsen pleaca sa vaneze, iar Charlie ii gateste lui Big Jim o cina stranie de Thanksgiving Day- un bocanc prajit. Zilele trec, iar din cauza foamei, Big Jim are halucinatii in care il confunda pe Charlie cu un pui urias. Incercand sa se apere de Big Jim, Charlie impusca un urs, oferind destula mancare pentru 10 oameni. Dupa ce iarna trece, Charlie pleaca intr-un oras din apropiere pentru a-si cauta norocul...</p>

Recenzii

tva

08.09.2018

E unul din putinele filme care te face sa zambesti si sa te intristezi in acelasi timp. Chiar si dupa mai bine de 70 de ani de la lansare, este proaspat si actual ca in prima zi.

4 2

mihaelatb

08.09.2018

VAGABONDUL PERIOADEI DE COPILARIE A CINEMATOGRFIEI,este induiosator de frumos,trist si comic in acelasi timp.este un geniu al trairilor omenesti!

6 1

Paleasca

08.09.2018

Capodopera clasica

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top