Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

The Good Girl (2002)

Dramă, Comedie, Romantic | 12 January 2002 (Netherlands, Germany, United States of America)

Fata buna (2002)

The Good Girl

Dramă, Comedie, Romantic (Netherlands, Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Miguel Arteta, Aldo Lado

Producător:

Hungry Eye Lowland Pictures B.V., Fox Searchlight Pictures, Flan de Coco Films

Dată lansare (SUA):

12 Ianuarie 2002

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2021

Justine este o femeie maritata care simte ca viata ei a devenit monotona. Sotul ei, Phil, lucreaza in constructii si isi petrece majoritatea timpului alaturi de prietenul sau Bubba, fumand marijuana. Dorindu-si ceva mai mult de la viata, Justine se implica intr-o aventura alaturi de un tanar de la locul de munca, pe nume Tom, care, pentru ca este fascinat de cartea "The Catcher in the Rye", prefera sa i se spuna Holden. Insa toata aventura este pusa in pericol atunci cand Bubba afla despre infidelitatea ei.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Un film pe care vi-l recomand,excelenta combinatie de comedie/drama/suspans

5 3

deeacsm

08.09.2018

Da..am terminat de vizionat filmul acum 5 minute.Pot spune ca este imprevizibil si nu este facut dupa tiparul vechi in care personajul principal este fericit pana la adanci batraneti.Justine a fost nevoita sa aleaga din doua rele pe cea mai convenabila neavand loc un happy-end.Dupa parerea mea acest film nu prea se incadreaza la comedie.

1 1

alina_la_loca

08.09.2018

Un film care merita vazut deoarece tenta psihologica poate schimba multe comceptii si iti poate da de gandit chiar si asupra propriei vieti. Jennifer joaca ca de obicei exemplar, iar scenariu chiar daca pare la inceput haotic, are o continuitate uluitoare, toate faptele legandu-se la un moment dat.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top