Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

The Grapes of Wrath

Dramă | (United States of America)

Fructele maniei

The Grapes of Wrath

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Ford

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

<p>Tom Joad se intoarce acasa, in Oklahoma, dupa ce a stat mai multi ani in inchisoare pentru omor. Pe drum, el se intalneste cu vechiul lui amic, Casey, un fost preot, care-l avertizeaza ca furtunile de nisip si recoltele sarace au facut ca Oklahoma, o regiune bogata inainte, sa ajunga in paragina. TOm e intampinat de mama lui, care il anunta ca toata familia se indreapta spre California, noul taram binecuvantat al Americii. Desi sunt avertizati ca in California lucrurile nu stau deloc roz, cei din familia Joad impacheteaza tot si pornesc la drum...</p>

Recenzii

Sibelius

08.09.2018

Adaptarile dupa Steinbeck au fost in general reusite si aducatoare de premii pentru cei care s-au inhamat la asa ceva. Cu Henry Fonda si John Ford pe afis succesul a fost asigurat.

1 1

Doina1952

08.09.2018

Pornind de la romanul lui John Steinbeck situat in perioada crizei, filmul urmareste familia Joad in drumul lor din prafuita Oklahoma spre tinutul Fagaduintei : California. Naturalist ca stil,regie sclipitoare, interpreti pe masura.

4 1

alex_il_fenomeno

08.09.2018

un film extraordinar , o drama nemaipomenita care te cucereste prin povestile intampinate de protagonisti , piedicile acestora si tensiunile din cadrul familiei , totul realizat intr-o atmosfera atat de propice , incat nu cred ca ai ce sa ii reprosezi acestui film ! iar protagonistul , in persoana inegalabilului Henry Fonda , face toti banii ! acum inteleg de ce este un film atat de iubit , incat este imposibil sa ramai indiferent la povestile relatate ... merita urmarit cu mare placere de orice iubitor de film clasic .

4 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top