Moonlight Trailer
Trailer #1 03:31

The Great Escape

Aventuri, Dramă, Istoric, Thriller, Război | (United States of America)

Marea evadare

The Great Escape

Aventuri, Dramă, Istoric, Thriller, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Sturges, Gérard Oury

Producător:

United Artists, The Mirisch Corporation

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2021

Bazat pe o poveste reala, filmul relateaza sirul evenimentelor celei mai mari evadari a soldatilor din armata aliatilor dintr-un lagar german in timp celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Prima parte a filmului se axeaza pe eforturile realizate in pregatirea evadarii si pe procesul de sapare in secret al unui tunel. A doua parte trateaza eforturile masive ale germanilor de a depista pe toti cei 70 de prizonieri evadati ce sunt pe undeva prin Al Treilea Reich, incercand sa-si faca drum pana in Anglia sau unele tari neutre.

Recenzii

BlackS0ull

08.09.2018

cum poti evada dintr-un lagar pentru prizonierii de razboi. Steve McQueen isi face rolul vietii sale de actor. Tot odata mai apar si James Coburn is regretatul Charles Bronson. Un film ce trebuie neaparat daca va plac filmele cu evadari.

9 11

emil-dorin

08.09.2018

Toate marile nume ale cinamatografiei inceputului de deceniu sase reunite intr-un superb film de razboi in care suspansul nu e creat doar de intrebarea: vor fi nemtii invinsi? Totusi rolul vietii il face McQueen in "Papillion"!

4 5

sinradu

08.09.2018

Un film ce vorbeşte de puterea şi răbdarea umană, folosind ca decor prizonieratul şi reuşind să transforme o dramă în aventură.

3 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top