Moonlight Trailer
Trailer #1 03:30

The Greatest Story Ever Told

Dramă, Istoric | (United States of America)

Viata lui Iisus

The Greatest Story Ever Told

Dramă, Istoric (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Stevens, Gaspar Noé

Scenariști:

Gaspar Noé

Producător:

George Stevens Productions

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Cu sute de ani in urma proorocii profeteau ca se va naste El:Mantuitorul omenirii, Mesia Cel mult asteptat.Acesta se naste nu intr-o cetate mare, in Betleemul din Iudea, nu in conditii de lux, ci nici macar in conditii decente, se naste in grajd, iar singurii care ii viziteaza sunt niste pastori si niste magi care ii aduc daruri.Fecioara Maria, mama Pruncului si Iosif, tatal Lui, sunt nevoiti sa fuga in Egipt pentru ca Irod aude de nasterea Lui si stie de la batrani ca El este regele mult asteptat al Iudeilor si se simte amentitat; el omoara atunci toti pruncii sub 2 ani. Mai tarziu, Isus se dovedeste a fi un copil mai special iar mai apoi o persoana estraordinara.Isi va aduna 12 ucenici, dar nu toti il vor crede si uneori vor fi prigoniti ba chiar mai mult.Astfel filmul "The greatest story ever told" se dovedeste a fi filmul care ecranizeaza cel mai bine viata Mantuitorului nostru Isus Hristos.

Recenzii

suicune_tudor

08.09.2018

Acesta este un film excelent care merita vazut de oricine. Mie personal mi-a placut foarte mult iar alaturi de "Iisus din Nazaret", este cel mai bun film clasic despre Iisus Hristos. Muzica este superba si este un motiv in plus pentru a vedea acest film.

2 5

GreenLand

08.09.2018

nu se compara cu "Jesus From Nazareth" nici pe departe...

2 5

RaExodus

08.09.2018

Un film slab ca toate filme 'din genul', care se vor religioase, bazat pe traditii mai mult decat pe Biblie. Actorii sunt la inaltime, mi-au placut, imuzica, peisajele ... cu exceptia abordarii si a subiectului. Nu-mi plac si nu am apreciat persoanele care crezand ca spun mult ... au spus de fapt foarte putin, persoanele care s-au cramponat in pietrele traditiilor pentru a realiza ceva limitat, cu continut nereprezentativ (tinand cont de faptele reale si relatarea originala). Aici m-am referit la asa-zisii scenaristi. Filmul merita un 5 ... dar sincer cu mari rezerve din punctul meu de vedere ...

4 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top