Moonlight Trailer
Trailer #1 03:42

The Guns of Navarone

Acțiune, Aventuri, Dramă, Război | (United Kingdom, United States of America)

Tunurile din Navarone

The Guns of Navarone

Acțiune, Aventuri, Dramă, Război (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

J. Lee Thompson

Producător:

Highroad Productions, Columbia Pictures

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

<p> 1943. Odata cu intoarcerea sortilor favorabili catre Uniunea Sovietica, dupa batalia de la Stalingrad, Germania incearca sa atraga de partea Axei Turcia neutra. In acest scop germanii au izolat 2000 de soldati britanici pe insula egeeana Kiros. Singura ruta maritima de salvare a acestora trece pe linga insula Navarone iar aici germanii au doua tunuri gigantice, controlate prin radar care impiedica orice actiune Aliata. Bine situate intr-o pestera de deasupra marii si imposibil de distrus pe cale maritima sau aeriana , ele domina zona si pot distruge rapid orice vase inamice care pot veni dupa britanicii izolati pe Kiros. </p><p> In aceste conditii, capitanul Mallory, expert montan, organizeaza o actiune cu ajutorul unui grup de commando. In zona stincoasa a insulei Navarone conducatorul grupul este ranit iar Mallory trebuie sa preia comanda in ciuda neintelegerilor aparute intre el si expertul in explozibili John Miller al carui echipament a fost sabotat.</p>

Recenzii

florin007

08.09.2018

Se încadrează în seria de filme făcute cu subiectul celui de al doilea război mondial. Aliaţii împotriva nemţilor au avut inteligenţa cu care au reuşit în operaţiunile de comando să contracareze forţa germană. O distribuţie notabilă. Insula aleasă oferă un decor superb.

5 2

lauraa

08.09.2018

Merita vazut. Parerea mea.

3 6

mihaelatb

08.09.2018

Am vazut filmul si l-as revedea cu placere oricand,e o scena cand tradatorul Anthony Quinn simuleaza nevinovatia? nebunia?

3 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top