Moonlight Trailer
Trailer #1 01:22

The Host (2013)

Acțiune, Aventuri, Romantic, SF, Thriller | 22 March 2013 (United States of America)

Gazda (2013)

The Host

Acțiune, Aventuri, Romantic, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrew Niccol, Jacques Nahum, Hélène Durand

Producător:

Open Road Films, Nick Wechsler Productions, Silver Reel, Chockstone Pictures

Dată lansare (SUA):

22 Martie 2013

Dată lansare (Romania):

29 Martie 2013

<p>The Host este un film  făcut după romanul  sf omonim scris de Stephenie Meyer, actiunea fiind plasată într-un viitor utopic, în care protagonista Melanie Stryder trăiește într-o lume în care extratereștrii pun stăpânire pe corpurile umane.</p><p>Terra a fost invadată de un duşman invizibil, iar oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori. În timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate, minţile le sunt luate de către aceste entități. Melanie este una dintre puținele persoane rămase neinvadate, iar în momentul în care este capturată, nu renunță ușor la mintea, emoțiile, trăirile și mai ales la iubirea ei pentru Jared. </p>

Recenzii

AliceC

08.09.2018

distributia aleasa este aproape perfecta pentru acest film, actorii isi interpreteaza rolurile destul de bine, in contextul in care povestea a fost atat de ciopartit transpusa pe ecran. sunt obisnuita sa despart cartea si filmul, adica nu caut sa recitesc cartea privind filmul, e ridicol si absurd sa ai asemenea asteptari. totusi, atunci cind ma refer la the host, am in vedere filmul ca fenomen aparte, dar tinand cont de potentialul pe care acesta ar fi trebuit sa il valorifice din carte. Astfel, filmul a fost realizat cumva prea superficial, personajele nu au avut cind sa creasca, sa devina complete, relatiile dintre acestea asemanau o melodie lipita neindeminatec din diferite cantece. nici macar ideea care ar fi trebuit sa alimenteze actiunea filmului nu a fost exprimata... mai mult de cinci nu pot sa-i dau.

5 2

adutza_adutza

08.09.2018

Am fost azi la cinema sa vad filmul si mi-a placut. Spre rusinea mea nu am citit cartea, dar filmul m-a facut sa imi doresc sa o citesc. Il stiam pe Jake Abel din alte productii si mi-a parut bine sa il vad si in aceasta. Am asteptat filmul ceva timp, mai ales ca e urmasul Twilight-ului, si cred ca e mult mai bun decat Amurg. Pentru fanii filmelor romantice combinate cu actiune si S.F. merge de o vizionare.

5 3

radu08

08.09.2018

La inceput am fost retinut fata de The Host din cauza istoriei Twilightului care e o porcarie si nu imi doream un 2.0,dar filmul este foarte bun si de multe ori nu imi venea sa cred ca aceeasi persoana a facut amandoua proiectele.Necunoscand actiunea completa - nu am citit cartea (din cauza autoarei....) - mi s-a parut un film foarte bun cu o poveste interesanta si cu actori foarte buni.Probabil ca daca as fi citit cartea as avea alta parere,dar asa pot spune ca mi-a placut si astept un sequel,chiar daca peste foarte mult timp.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top