Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

The Human Stain (2003)

Dramă, Thriller, Romantic | 29 October 2003 (France, Germany, United States of America)

Culoarea minciunii (2003)

The Human Stain

Dramă, Thriller, Romantic (France, Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Benton

Producător:

Cinepsilon, Miramax, Lakeshore Entertainment, Cinerenta Medienbeteiligungs KG, Stone Village Pictures

Dată lansare (SUA):

29 Octombrie 2003

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Filmul este povestea lui Coleman Silk, un profesor de literatura clasica cu un secret teribil, care e pe cale sa-i distruga viata. Cand micul oras din New England afla de relatia sa cu o femeie de serviciu, secretul pe care Silk l-a ascuns cu iscusinta timp 50 de ani fata de sotia sa, de proprii copii, chiar si de colegul sau, scriitorul Nathan Zuckerman, este scos la iveala, iar consecintele sunt devastatoare. Zuckerman este cel care afla de acest secret, si intrigat, porneste incet in reconstituirea biografiei eminentului, onorabilului si stimatului profesor, in incercarea de a intelege cum a fost capabil Silk de a-si construi o asemenea viata.

Recenzii

nk

08.09.2018

bun

0 0

veneziana5

08.09.2018

Mi-a placut acest film. Despre abuz emotional, multa durere si secrete... Despre ce poate face un om pentru a uita sau a se proteja de alte dureri pe care nu le mai poate indura..dar care nu dispar.Toti credeau ca il cunosc pe profesorul Coleman...Dar personalitatea unui om poate avea foarte multe fatete.Cine ne da dreptul de a judeca pe altii?Si de ce o facem mereu?

7 4

highlander

08.09.2018

Un film vazut abiaa, acuma trei luni de la aparitie,despre care imi amintesc cu placere ca a fost unul mai mult psihologic,o poveste teribila a unui profesor interpretat de maestrul Hopkins la varsta maturitatii si Wentworth Miller in rolul tanarului care sa lansat aici si apoi in Prison Break dar care traieste viata foarte profund,creind o frumoasa drama alaturi de alti actori pestigiosi precum frumoasa Kidman,carismaticul Gary Sinise in rolul naratorului si care pe finalul filmului asistam la un sfarsit pe cat de tragic pe atat de stupid.

13 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top