Moonlight Trailer
Trailer #1 02:38

The Hunger Games (2012)

SF, Aventuri, Fantasy | 12 March 2012 (United States of America)

Jocurile foamei (2012)

The Hunger Games

SF, Aventuri, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gary Ross

Producător:

Lionsgate, Color Force

Dată lansare (SUA):

12 Martie 2012

Dată lansare (Romania):

22 Noiembrie 2013

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic și sângeros - Jocurile Foamei. Douăzeci și patru de adolescenți sunt răpiți de lângă familiile lor și aruncați în luptă pe viață și pe moarte, televizată și urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat și... viu. Cine va câștiga cursa nebună pentru supraviețuire?

Recenzii

101 Ordonare după: | |

dya_deea

08.09.2018

superb...mi-a placut foarte mult

18 13

glamm

08.09.2018

nu eram 100% sigura de acest film cand m-am hotarat sa merg la cinema.Aveam o vaga idee dar chiar m-a surprins intr-un mod foarte placut.in cele 2 ore jumatate am stat pe scaun traind emotia de parca eu insami as fi luptat pentru supravietuire.Jennifer Lawrence a fost foarte buna,iar ideea filmului,desi am regasit-o pe alocuri in alte filme nu am mai tinut cont.Ar fi mici scapari tehnice,dar care nici nu trebuie bagate in seama.Cui ii pasa detaliile cand filmul e bun?Nota 10 din partea mea.

37 13

radu08

08.09.2018

Filmul a fost foarte bine realizat,a respectat cartea si a reusit sa transpuna foarte bine in imagini povestea care a fost foarte complexa.Actorii au fost foarte buni si nimic din film nu m-a dezamagit.Merita vazut si recomandt tuturor celor care vor sa vada ceva diferit si un exeplu de antiteza intre societati.

9 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top