Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)

Acțiune, Aventuri, SF | 18 November 2015 (Germany, United States of America)

Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a (2015)

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Acțiune, Aventuri, SF (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Francis Lawrence

Producător:

Studio Babelsberg, Lionsgate, Color Force

Dată lansare (SUA):

18 Noiembrie 2015

Dată lansare (Romania):

20 Noiembrie 2015

În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reședința președintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârși tirania în Panem, așa că un commando condus de Katniss are ca țintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârși fără victime.

Recenzii

corcodus

08.09.2018

ma mir ca nimeni nu a dat cu parerea avand in vedere ca era un film mult asteptat; daca e sa aduc o critica e faptul ca filmul dureaza un pic cam mult; o alta critica e faptul ca e filmat pe un fond inchis, ceea ce duce la senzatie de apasare si plictis; sincer un film mediocru, ma asteptam la ceva mai mult.

0 2

confesyla

08.09.2018

Hunger Games,Divergent,Twilight sunt carti care trebuiau sa ramana la stadiul asta....filmele sunt puerile, targetul tinta probabil in momentul asta cauta in dex sa vada ce inseamna pueril,iar astia care tot zic ca au fost ceva de capul lor,nici macar nu au citit cartile,"finca e grele" pentru voi copii amortiti sa deschideti o carte.

1 2

james_007

08.09.2018

Ultimul roman al trilogiei „Jocurile Foamei” este ecranizat in doua parti. In partea a doua, puteti vedea: Rebelii castiga teren in fata regimului opresiv al presedintelui Snow. Intregul film arata cum isi cuceresc libertatea, sustinatorii „Gaitei Zeflemitoare”.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top