Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

The Hurt Locker (2008)

Dramă, Thriller, Război | 10 October 2008 (United States of America)

Misiuni periculoase (2008)

The Hurt Locker

Dramă, Thriller, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kathryn Bigelow

Producător:

Grosvenor Park Media Ltd., Film Capital Europe Funds (FCEF ), First Light, Kingsgate Films, Summit Entertainment, Voltage Pictures

Dată lansare (SUA):

10 Octombrie 2008

Dată lansare (Romania):

29 Septembrie 2009

<p align="left">In razboiul din Irak,o echipa specializata in dezamorsarea bombelor incearca din rasputeri sa faca fata intr-un oras in care fiecare persoana poate fi un potential inamic si ficare obiect poate fi o bomba mortala.Cand noul sergent James(Jeremy Renner) ia asupra sa responsabilitatea dezarmarii unei bombe ii surprinde pe cei doi subordonati ai sai Sanborn(Anthony Mackie) si Eldridge(Brian Geraghty) cu curajul sau.James se comporta ca si cum moartea ii este indiferenta.In timp ce colegii se chinuiau sa-l controleze pe noul lor lider,orasul explodeaza in haos si adevararul caracter al lui James se dezvaluie intr-un mod in care l-ar schimba pe orice om.</p>

Recenzii

172 Ordonare după: | |

highlander

08.09.2018

Un episod din uriasul razboi pornit intre americani si lumea araba,o lupta inegala intre stapanitorul profitant si bastinasul ocupat si persecutat care reactioneaza promt ... pustiind totul,otravind fantanile ... . Filmul ne ofera un concurs intre cele doua forte,gata sa ofere de fiecare data o surpriza sumbra celuilalt aratand ca omul e superinventiv in a darui de fiecare data o alta usa catre moarte si un alt motiv sa credem ca actorii din actualul film au demostrat ce insemna cu adevarat razboiul modern in defavoare mult ravnitei paci.

23 19

dasler

08.09.2018

În Irak, armata de elită (EOD) unitate specializata in dezamorsarea bombelor este forţata să joace un periculos joc de-a soarecele si pisica într-un oraş în care toată lumea este un potenţial inamic şi în fiecare obiect ar putea fi o bombă mortala. Jeremy Renner joacă rolul de lider al EOD, aşa cum susţine el, dar are de-a face nu numai cu bombele in acest razboi psihologic. Efectele sunt deosebite, ai impresia ca totul este filmat in direct.

2 4

ghebala

08.09.2018

Un film cu un stil foarte interesant, stil reportericesc, faptele se succed intr-o tensiune incredibila, centrandu-se in principal pe tensiunea actiunii. Un film care se pare ca a fost inspirat din experientele soldatilor americani din Irak, incercind sa ne dezvaluie noul stil de razboi(prastia contra bombei atomice). Un film ce trebuie vazut de in special de tineri(viitorii...) !!

5 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top