Moonlight Trailer
Trailer #1 01:39

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

Aventuri, Fantasy, Mister | 01 October 2009 (Canada, France, United Kingdom)

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Aventuri, Fantasy, Mister (Canada, France, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Terry Gilliam

Producător:

Téléfilm Canada, Infinity Features Entertainment, Davis-Films, The Movie Network, Canadian Film or Video Production Tax Credit Fund (CPTC), British Columbia Film, Province of British Columbia Film Incentive BC, Movie Central, Grosvenor Park Productions, Poo Poo Pictures, Parnassus Productions

Dată lansare (SUA):

1 Octombrie 2009

Dată lansare (Romania):

22 Ianuarie 2010

<strong>The Imaginarium of Doctor Parnassus </strong>este povestea unei companii de teatru ambulant care se ocupa cu “distrarea” publicului cu fel de fel de show-uri de divertisment. Parnassus este un actor de teatru care capata puteri extraordinare dupa ce a facut un pact cu diavolul caruia i-a oferit in schimb viata fiicei sale. Prin spectacolul sau <strong>“Imaginarium”</strong>, Parnassus ofera publicului momente inedite dar uneori primeste mai mult mai mult decat s-ar astepta.

Recenzii

113 Ordonare după: | |

davvidd

08.09.2018

Abia astept sa apara si filmul asta. Am auzit ca Heath Ledger va aparea in film atat cat a filmat iar pentru restul filmului, personajul sau va fi interpretat pe rand de Johnny Depp, Colin Farrell si Jude Law. Motivul pentru care nu va interpreta numai unul din ei este pentru a-i aduce un omagiu talentatului actor care a decedat nu cu mult timp in urma si care a influentat in acest an cinematografia mai mult decat altcineva in istoria ei.

10 14

cristimilan7

08.09.2018

Poveste ce se petrece in zilele noastre, in care Dr. Parnassus pune bazele unui show numit "Imaginarium", show la care poate participa oricare persoana aflata in sala de spectacol si care consta intr-o calatorie a luminii sau intr-una a intunericului, la alegerea spectatorului.

1 6

cristimilan7

08.09.2018

Trivia: Din cauza decesului actorului Heath Ledger, in momentul in care personajele trec prin multiplele portaluri interdimensionale, acestea isi schimba si infatisarea, pentru ca Jude Law, Johnny Depp si Colin Farrell sa poata continua rolul regretatului Heath Ledger. :((

6 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top