Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

The Kentucky Fried Movie (1977)

Comedie | 10 August 1977 (United States of America)

The Kentucky Fried Movie (1977)

The Kentucky Fried Movie

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Landis

Scenariști:

Jerry Zucker, David Zucker, Jim Abrahams

Producător:

United Film Distribution Company (UFDC), Kentucky Fried Theatre, KFM Films

Dată lansare (SUA):

10 August 1977

Dată lansare (Romania):

24 Ianuarie 2021

<p class="MsoNormal">O serie de filmuleţe cu durată variabilă în care sunt parodiate reclamele publicitare, emisiunile de ştiri, cele care prezintă horoscopul sau cele ce se ocupă cu protecţia animalelor. Nu sunt uitate nici filmele pentru adulţi în scurt metrajul '' Liceenele catolice au probleme '', reclamele la contraceptive, la alte medicamente, emisiunile pe teme ştiinţifice, filmele despre artele marţiale, comando sau spionaj. De asemenea sunt luate în derâdere şi filmele despre catastrofe şi calamităţi, iar activitatea dintr-o sală de judecată este satirizată în câteva gaguri extrem de amuzante. Şi colecţia de schiţe comice nu se termină aici !</p>

Recenzii

cinematrix

08.09.2018

Un film format dintr-o insiruire de gaguri si poante, cam fara legatura intre ele (un fel de Benny Hill Show). Unele bune. Unele de neinteles (poate in '77 aveau alt haz). De cateva ori sâni. (faza cu "senzorama" e mai tare decat televiziunea 3D a momentului) :P Se merită pentru amatorii de gen în cautare de filme "vintage"

1 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

mie unul mi s-a parut a fi un film destul de sters , poantele prezente sunt de prost gust si cam fara perdea( mare parte din ele)

0 0

Cibola

08.09.2018

Multe poante reusite , bine filmate , mult umor ; cred ca poate fi vazut usor intr-o seara cand iti doresti neaparat o comedie ; 7 .

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top