The King of Queens (1998)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

21 Septembrie 1998

Dată lansare (Romania):

19 Iunie 2021

Taking place in Rego Park, Queens, New York, a blue-collar married couple, Doug, a deliveryman, and Carrie, a secretary at a law firm, who both live with Carrie's oddball father, Arthur, try to make the best of what they got while trying to make their marriage somewhat normal and getting through tiny problems that they have together, even the occasional run-in with Carrie's father.

Recenzii

Bci2

28.11.2012

Cuplul nu-i trăznit cum zice descrierea din pagină. E un cuplu stabil și cât se poate de normal, deși peste media de inteligență. Sunt foarte multe filme în serial. Cei doi sunt inteligenți și se iubesc într-adevăr. El încearcă din răsputeri să-i facă pe plac ei, dar au diferențe destule. E interesant cum regizorul scoate din situații anoste, chestii cu miez. Ea are o slujbă mai bună decât el și are un tată într-adevăr trăznit--Arthur, care locuiește cu ei; el doarme în subsolul casei care-i destul de bine amenajat. După Everybody Loves Raymond, acest serial TV este în topul celor mai populare în America de Nord. Nu are însă umorul și scenele comice și oarecum exagerate din Everybody loves Ray... N-are nici aerul artificial al filmelor din genul soap opera, care se vor mai cu pretenții și sfârșesc prin a fi ne-naturale în acțiune și în jocul actorilor. Vecinul lor este actorul care-a jucat rolul de Incredible Hulk, sau Green Man. Doug îi supra-greu și-i un mâncău de prima mână. Soția lui încearcă să-l facă să slăbească dar el nu vrea să mănânce doar verdețuri. Carry, la 35 de ani, e îngrijorată în general că nu mai are atracție feminină la bărbați. Există o continuitate între episoade, necesară reușitei filmului. Scenarizarea-i adecvată dar nu spectaculoasă. Regia-i la înălțime. Un serial TV comfortabil și interesant. N-are nici concentrarea pe SX din Sex and the City, un alt serial TV destul de popular în SUA. Acordul parental e necesar numai la unele episoade.

2 8

crazy_bloggera

14.10.2008

Un serial de comedie foarte bun.

1 1

Simonel23

01.12.2009

foarte dragutz serialul...prezinta viata unei familii care reuseste sa treaca peste problemele cotidiene si sa ajunga sa se inteleaga...chiar daca sunt atat de diferiti...

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate